jueves, 13 de junio de 2013

"Mercato" de fitxatges

Com cada estiu, les diferents plantilles del Cata (i dels diferents equips arreu de Catalunya) buscaran reforçar-se de cara a l'any que ve.
El Cadet B s'ha de transformar en el nou Cadet A. Per tant, la nostra plantilla també busca noves incorporacions. L'equip estarà a Primera Divisió Cadet i la temporada promet ser molt dura. L'objectiu és clar; salvar la categoria. Un cop salvats, buscar quedar el més amunt possible. Per això, necessitem reforços, incorporacions, que ajudaran a l'equip a, com a mínim, mantenir la categoria. Sonen noms. Hi ha gent que està venint a provar. L'any passat ja ens vam reforçar amb incorporacions degut a algunes baixes de l'equip (van venir jugadors com el Ramón, l'Ian, el Joan, l'Andrés, el Miky o l'Uri però vam perdre a jugadors com el Biel, l'Izan o els mateixos Marc Delgado i Pau Font) i ens han anat realment bé per a culminar una gran temporada.

Començaré amb les baixes.

*Aquesta entrada és totalment irònica i amb ganes de que el lector (i l'escriptor =) ) s'ho passi bé. Tota la informació és completament falsa i no té per què ser verídica.



Baixes segures
Ian Marca. Central vingut la temporada passada per a reforçar l'equip. Té un any més i el perdrem segur, ja que no podrà jugar amb nosaltres; passarà a juvenils. És contundent, fort, valent, ràpid, àgil,... té totes les qualitats que ha de tenir un central. Ens ha salvat en moltíssims partits i difícilment el podien superar. En molts partits ha sigut sinó el millor, dels millors. Ha mantingut el seu gran estat de forma tota la temporada. Li agraeixo des d'aquí l'esforç que ha fet venint a jugar amb l'equip, no li és gens fàcil vivint tant lluny, i entre estudis i tota la pesca es fa molt complicat. Ha demostrat però sentir els colors i, sempre que entrava al camp, cantar l'himne =). El trobarem a faltar a Primera. Moltes gràcies, Ian!








Camilo Moriones. Davanter colombiano, ha aportat ni més ni menys que ¡16 gols! en lliga enguany, sent el tercer màxim golejador de l'equip per darrera del Berni i del Codina. I no només ha aportat gols, ha aportat alegria, bon rotllo i molta festa, a banda de ser un jugador amb unes qualitats futbolístiques excepcionals, un jugador ràpid, amb una gran definició i un bon xut llunyà, que lluita cada pilota i s'ho deixa tot al camp. Ara el dubte és on anirà. Al juvenil o a la Trinitat? Sembla ser que el jugador colombià va estar entrenant amb aquest altre club. Ell decidirà el seu futur. Però ja tindrà la Trinitat suficients diners per pagar la clàusula de rescissió?



Possibles baixes
Èric García. Podria ser, el culebrón de l'estiu. Per la seva malaurada lesió (no per una altre cosa) sembla que l'Èric està valorant deixar no només l'equip, sinó el futbol. Seria una baixa dolorosíssima, l'equip hauria de buscar a un altre porter per a que jugués a Primera i perdria un referent del Cata, recordem que l'Èric és el tercer capità de l'equip i un dels més veterans de l'actual plantilla amb jugadors com el Berni, l'Iván, el Codina o el Marc Delgado. Sembla ser, i segons ha pogut saber elblocdelcata, que els metges han dit que l'única solució per acabar, d'una vegada per totes, amb la lesió, seria operar-se. Tot depèn del jugador, doncs. Com ja vaig dir en una crònica, la seva decisió serà la millor. Segurament que encara ho hagi de parlar amb la seva família, amb amics, amb metges, també amb l'equip... el que SÍ és segur és que vindrà a Vila-real amb l'equip, que gaudirà d'uns bons dies amb nosaltres i si finalment deixa l'equip, ho farà de la millor manera; jugant, jugant i passant-s'ho bé. També va gaudir d'un molt bon dia amb l'equip el passat dia 8, al Forat del Vent, fent grans aturades i parant dos penals, donant la victòria a l'equip. Esperarem!



Biel Bufort. Un altre porter que és possible que marxi és el Biel, i amb això el nou Cadet A quedaria força destapat (veureu a l'apartat de Possibles Incorporacions nous possibles porters). Tot sembla indicar que el Biel és un dels porters de moda i que molts equips (amb una mica més de nivell que el Cata =) ) el volen. Qui està en primera posició per endur-se'l és el Prat, equip de Preferent, un equip acostumat a jugar amb equips com Barça, Espanyol, Damm, Cornellà, Hospitalet, Sant Andreu... Tot i això, res està fet, el porter encara pot decidir quedar-se per amor al Club =).


Guillem Rocas. Porter de l'Infantil A la passada temporada, tot sembla indicar que aquest any (tot i ser un any més petit) jugaria amb nosaltres a Primera, però el jove porter és buscat per alguns equips de renom a Catalunya, i en primera posició sembla que es troba la Damm (fantastic goalkeeper =) ) que se'l vol endur a les seves files. Tot i això, encara no hi ha afirmacions, tot serien rumores i el porter té, de moment, una magnífica fitxa amb el Cata.






Miquel "Miky" Alcarria. Reconvertit enguany a moltes posicions, el seu futur va perillar en certs moments de la temporada degut a que l'àmbit acadèmic apreta. Tot sembla solucionat i estem segurs que el Miky seguirà amb l'equip. Enguany ha aportat moltes coses, com deia s'ha adaptat a moltes posicions que no eren la seva (mig centre, interior, lateral, central...) i ha fet la seva feina més que bé. Sempre s'ho deixa tot al camp i seria una llàstima que deixés l'equip. El volem sí o sí.








Víctor Collell. Cronista oficial del Cata, el seu futur perilla després de l'interès que ha mostrat el Club lleonès que ha estat a punt de pujar a Primera Divisió Nacional, la SD Ponferradina. El Cadet d'aquest equip està en una divisió molt interessant competint amb forts equips com la Cultural Leonesa, el Lugo, l'Ourense, el Vega de Espinareda o l'Astorga, conegudíssims tots ells. El jugador ha declarat: "Siempre ha sido mi sueño vestir estos colores. Creo que la Deportiva me puede dar muchas cosas". La Ponfe, però, haurà de pagar al Club català la clàusula de rescissió del jugador, valorada en 0,50 €. Tot dependrà del jugador (Mode Sarcasm on =) ).

També alguns jugadors del Cadet B d'enguany (el nostre, el de tota la vida) és probable que continuïn amb el Cata però que segueixin jugant amb el Cadet B. Això encara s'ha de decidir i no em puc arriscar a dir res, però entrenadors i coordinadors decidiran. Tot està a les seves mans.



Incorporacions segures

Jorge Morillas. La temporada passada va disputar tots els partits amb el Cadet A sent cadet de primer any i aquesta temporada jugarà amb nosaltres. És un enorme jugador, (per alguna cosa el van pujat al Cadet A sent de primer any) molt polivalent, podent-se adaptar a nombroses posicions (defensa central, lateral, mig centre o fins i tot extrem). Es caracteritza per ser un jugador molt ràpid, fort, bon xut, bona visió... un complet. Abans militava a les files de l'Horta i l'any passat va canviar els colors de la seva samarreta. No ens podem queixar. És un orgull tenir un jugador de la talla del Jorge a l'equip. Una lesió de llarga durada aquesta temporada l'ha apartat força temps del terreny de joc, però ha tornat com nou.





Sergio González. Format, des de sempre, al Cata i també a l'Escola de Futbol TARR, fa dos anys va deixar l'equip per marxar curiosament també a l'Horta, on s'hi va estar una temporada. En veure que el Cata era molt millor =), l'any passat va decidir tornar, però com que la Segona Divisió se li quedava curta va jugar amb el Cadet A de l'Álex i ha completat una magnífica temporada. Juga al mig, més ofensiu que defensiu, i ha de ser clau enguany per al rendiment de l'equip.




Pau Font. Va començar la temporada amb el Cadet B però de seguida se'l van endur cap a l'A, on ha jugat a Primera fent molt bones actuacions. En una divisió on el físic és molt important, (precisament aquest no és el fort del Pau =) ) ha demostrat que això no ho és tot. És un jugador amb una classe i amb una tècnica úniques. Ràpid i descarat per banda, pausat i passador al centre. Aquest any, com l'any passat, és molt probable que el veiem jugar d'extrem. Té molt de pes en aquest equip, va començar sent el capità però degut a la seva marxa li va cedir al Berni. Ha tingut una lesió important (ruptura del radi) però la temporada vinent estarà a punt per jugar, i de ben segur que al seu millor nivell.





Marc Delgado. Un cop començada la temporada passada, tothom va veure que segurament al Marc l'agafarien també per disputar els partits amb el Cadet A (segurament era o ell o el Christian, ambdós poden ser laterals). I així va ser. I segons diuen ha demostrat ser un dels pilars d'aquest Cadet A de primera, sent titular indiscutible i jugant de lateral esquerra (la seva posició natural i per mi la que més s'ajusta a ell). Un jugador molt ràpid, no molt alt però molt fort, lluitador nat, no dóna cap pilota per perduda i els extrems han de fer mans i mànigues per superar-lo. El tornarem a tenir amb nosaltres i, com no, tornarà a ser titular indiscutible (els laterals ara tenim un dilema =) ). Ara mateix també està lesionat, curiosament del braç, com el seu company d'equip i amic Pau, i esperem veure'l l'any vinent en ja unes perfectes condicions.





Possibles incorporacions
Guillem Romea. Porter a l'Europa de tota la vida, aquest any ha volgut canviar d'aires i està estudiant diverses ofertes de diferents clubs. Hi ha equips al seu darrera, com la Penya Anguera o el CP Sarrià, però qui sembla que té més números de fitxar-lo és el mateix Catalònia, després de que el club esmentat tingui diversos jugadors que coneixen al porter. Un porter alt, àgil amb els peus i molt correcte de reflexes, podria ser un molt bon porter a Primera. Aquesta passada temporada va jugar al mateix grup que el nostre Cadet A. A banda dels trets futbolístics, és un amic de vestuari, i aporta bon rotllo allà on va. Esperem doncs que accepti la oferta del Cata!




Zakarias Sarssar. Actual jugador de la Trinitat, el rumor del seu traspàs al Cata va ser molt intens a mitjans de maig, i més encara quan vam visitar el camp de la Trini. Però a mesura que ha anat passant el temps sembla ser que les negociacions entre club i jugador s'han anat perdent i hi ha rumors que afirmen que el jugador ja ha pactat anar a un altre Club, tot apunta que aquest seria el Cornellà. Des del club es va intentar fer tot el possible per a que el jugador vingués, però sembla ser que finalment no podrà ser. Res està tancat i la seva incorporació és a dia d'avui encara possible.

Zakarias Sarssar, el segon començant per l'esquerra. 



Antonio Ruiz. Porter de l'Escola de futbol TARR des de fa quatre temporades, podria ser aquest l'any en que l'Antonio es federés ja d'una vegada per totes. I no és perquè el Club no hagi volgut, més aviat va ser decisió del mateix jugador i del seu manager no federar-se. Enguany s'està fent tot el possible per a que aquest es federi. És un porter molt alt però ràpid, bé de reflexes i també correcte a les pilotes rases, aquestes no són una debilitat. Té geni i caràcter per manar. També va bé amb els peus i realitza serveis de porteria força llargs. Venir o no al Cata només serà decisió seva.

El Toni, el segon començant per la dreta. 





Álvaro de Arcos. Lateral aquesta temporada del Martinenc que ha jugat aquesta passada lliga contra el nostre Cata, ha vingut a provar aquests dies i s'està adaptant bé al joc de l'equip. Bon lateral, ràpid, alt i fort, no tem als davanters i sap el que és jugar a futbol a un alt nivell. Seria un bon reforç per a l'equip. És un defensa de garanties, l'hem vist provar i sembla que el Club podria donar la Vista Bona en breu.







Àlex Estebe. Actual jugador del CP Sarrià i alumne de l'Escola Virolai, està revisant les diferents ofertes que té a la seva bústia degut a la bona temporada que ha fet. Sembla que el Cata no ha mostrat un interès formal, però rumors afirmen que el club fundat l'any 1950 està seguint els passos del jugador. Juga al mig del camp i té bon toc de pilota, abans de militar a les files del CP Sarrià va estar a l'equip del seu poble, el Camprodón. També és un gran company de vestuari i estaria encantat de jugar a Primera amb el Cata.



Marc Vacas. Estudiant de l'institut Joan Bosco (els Salesians de tota la vida) va venir a provar el passat dilluns dia 10 de juny ja que els seus companys de classe que militen al Cata (Jordi Codina, Andrés Torres i Oriol Diéguez) el van animar a provar. El club està estudiant la possibilitat d'incorporar-lo i estudiarà tot el que pot aportar aquest alt i contundent jugador. Ha estat federat. Tot està encara per decidir. Temps al temps.







Pol Conangla. Central del Martinenc C enguany, va venir a provar el passat dilluns dia 3 de juny i va fer una molt bona actuació en el partit Cata contra Cata. Va fer de parella de ball amb el Christian a l'eix de la defensa i ambdós semblaven que s'entenien bé. Central bo amb els peus, alt, corpulent i força ràpid per esprintar en totes les pilotes a l'esquena dels centrals (recordar que intentem jugar amb la defensa avançada). El Cata està intentant pagar la costosa clàusula de rescissió del jugador.





A mesura que anem sabent més possibles incorporacions (o bé incorporacions segures o bé possibles baixes també) les aniré publicant al bloc. Em deixo gent que ha vingut a provar amb nosaltres, però en aquest moment no puc trobar les dades dels esmentats jugadors i si finalment els trobés, els publicaria. Dir que aquest dissabte tenim partit a Sant Boi, amistós, per veure com estarà l'equip de cara l'any que ve i anar polint-lo i millorant-lo. No juguem amb cap pastelito. El matx serà amistós però dur.

Salutacions cordials!
Víctor Collell

*Insistir que tot el que heu llegit en aquesta entrada està escrit amb la finalitat d'entretenir al lector (i a l'escriptor =) ) i que les prediccions d'un servidor no tenen per què ser verídiques. 

Que quedi clar; 
¡AUPA LA PONFE! 
¡VAMOS DEPORTIVA! 












No hay comentarios:

Publicar un comentario