martes, 27 de agosto de 2013

Temporada 2013-2014

Com prova l'estiu amics del Cata?
Ja queda molt molt poquet per a que comenci aquesta nova temporada 2013-2014. El dia 2 de setembre arrenca la pretemporada d'aquest nou i renovat Cadet A que està il·lusionadíssim i té moltes ganes de començar la temporada. El calendari de Lliga ha sortit recentment i podem dir que tenim una lliga molt competitiva i molt complicada, on ningú regalarà res i els tres punts s'hauran de suar molt. Els equips que formen la nostra lliga són:



Primera Divisió Cadet Grup II.
CF Bufalà ''A''
CE APA Poble Sec ''A''
CE Europa ''D''
CD Pujadas ''A''
Vila Olímpica Club Esportiu ''B''
CF Montañesa ''A''
Fundació P. CE. Júpiter ''B''
Penya Barcelonista Cinc Copes ''A''                                
UE Sant Andreu ''D''
CP Sarrià ''B''
CE Thau ''A''
U. AT. Horta ''B''
CD Sant Gabriel ''B''
UB Catalònia ''B''
Fundación Privada Hermes ''B''
UE Sants ''A''



El Cata començarà la Lliga jugant a domicili al camp del, a priori, difícil Sant Gabriel, el Municipal José Luis Ruiz Casado, a Sant Adrià del Besòs. A la segona jornada ens estrenarem en partit oficial a La Jaula davant el Thau, equip que encara desconeixem el seu nivell, i a la tercera jornada anirem a l'emblemàtic camp del Sant Andreu, el Narcís Sala, un desplaçament com sempre complicat. Equips que a simple vista són favorits a guanyar el campionat de Lliga serien la Montañesa i el Sants, sense descartar altres grans equips. El Cata, per la seva banda, intentarà fer un bon paper en aquesta complicada lliga. Els objectius encara s'han d'establir, mantenir la categoria és prioritari, però tothom vol anar més enllà. I esperem que així sigui.
Com deia abans, l'equip comença a entrenar-se el dia 2 de setembre (i resulta que jo no hi seré degut a que estic a Londres quinze dies per una beca Escolar). Hi haurà canvis a la plantilla, encara per confirmar, per tant no em puc arriscar a posar el noms dels jugadors.

Espero entrar en acció amb l'equip com abans millor i començar a preparar la dura temporada plegats com abans millor. El temps és or. Ganes no en falten.
Fins aviat!
Víctor Collell

No hay comentarios:

Publicar un comentario