domingo, 10 de noviembre de 2013

Jornada 6; UB Catalònia - CE Europa

ARA SÍ; ¡MERIENDA!
Pre-partit
Marc DelgadoDesprés de perdre'm el partit davant el Vila Olímpica (sembla ser que no em necessiteu per guanyar =) ) el Cata s'enfrontava a un equip encara incert com és l'Europa. Dic incert perquè encara no tenim massa clar quines són les seves aspiracions. És cert que és un equip que ha perdut pocs partits però alhora n'ha guanyat també pocs, un per ser exactes. Una victòria, tres empats i dues derrotes que fan un total de sis punts de divuit possibles. Avui hem experimentat però que no tenen un mal equip.
Afrontàvem el partit amb certes baixes, com la del Bryan que sembla que aquesta setmana entrant ja estarà a punt. Tampoc podria jugar el partit el Ramón, que té molèsties a l'esquena i sembla que la seva recuperació requerirà més temps. Qui sí que entraria a la convocatòria seria el Pau, que també portava forces dies arrossegant molèsties curiosament també a l'esquena.
I per descomptat comptàvem de la presència de l'incasanble Tomàs, que no es perd ni un partit de l'equip, per molt totxos que siguin =). Un cop més, gràcies per venir.
Poca cosa més, sabíem poc abans de que comencés el partit que l'Europa no havia baixat a ningú dels cadets que tenen a divisons superiors i respiràvem alleujats. El Ramón coneixia a quasi tot l'equip sencer i ens servia per a fer-nos una idea de com seria el partit.
Una miqueta de música abans de començar els aspectes tàctics, bromes i comèdia, Charla de equipo i alineacions confirmades! (que aquest any seria al revès; alineacions confirmades i Charla de equipo).
1. Guillem Rocas.
2. Nacho Aguilar.
3. Marc Delgado.
4. Roberto Carlos.
5. Christian Guzmán.
6. Luis Calsamiglia.
7. Jorge Morillas.
8. Sergio González.
9. Jordi Codina.
10. Bernat "Berni" Arnal.
11. Arnau Puntí.
12. Víctor Collell.
13. Antonio "Toni" Ruiz.
14. Albert Puntí.
15. Víctor Hoyos.
16. Andrés Torres.
17. Pau Font.

El partit
Jordi CodinaNo no no... pensareu el que vulgueu, però això de que comencem guanyant no és normal. Feia un temps estrany a La Jaula. Feia vent, els núvols del cel es movien ràpidament. I el Cata que s'avançava al marcador. Golàs del Luis des de la línia de córner, un gol olímpic! GRRRRRRande, ¿eh? =)
Minut 7. 1-0 (Luis Calsamiglia). 
I tant que és molt millor que comencem marcant, però el que es diu habitual no és. Una cosa a corregir que teníem i missió complerta, començar concentrats i guanyant.
El joc no era del tot bo, sí que de vegades combinàvem bé, però faltava molt per arribar a l'excel·lència d'aquest equip. Si és que som com el Barça del Tato, vull dir, del Tata Martino; guanyar no és suficient, ni per a nosaltres ni per als espectadors =).
I malgrat no fer un gran futbol, el segon gol va ser excels.
Després d'una gran jugada col·lectiva, jugada individual del Sergio que se'n fa tres, centra la pilota i l'Arnau, fent de cazagoles-ratón de área-Gudjohnsen marca a porteria buida i es referma com a pitxitxi de l'equip. La cosa... la cosa pintava bé.
Minut 26. 2-0 (Arnau Puntí). 
Ara bé, (i xino =) ) no tot eren flors i violes. El rival també juga.
Passada llarga dels visitants que deixa al seu extrem en un u contra u davant el Guillem que surt a per la pilota. Globo, vaselina i retallava diferències l'Europa.
Minut 32. 2-1 (Nil Martí). 
I en aquests vuit minuts restants el nostre joc va ser el pitjor de la primera part. No sé si ens va faltar concentració o què, però el descans va venir com anell al dit per al Cata. S'havien de corregir coses i aspectes tècnics.

La charla va ser clara i va penetrar en els jugadors. Es demanava intensitat, actitut, ganes de jugar i deixar-se tot al camp. Començaven a escalfar l'Albert i l'Hoyos, que entrarien pel Christian i pel Nacho respectivament. El Jorge passaria a ser lateral, l'Albert seria central i la tripleta ofensiva seria: Hoyos, Arnau i Codina.
Començava així doncs la segona meitat.
Víctor Collell
Passaven tres minuts quan el Berni marcava aprofitant una "centrada" des de la banda i posava el 3 a 1 al marcador. La cosa... la cosa començava bé.
Minut 43. 3-1 (Bernat "Berni" Arnal). 
La cosa havia millorat, sí. Semblava que trenàvem més jugades i els migcampistes s'havien inspirat. En formació de triangle arribaven a combinar jugades realment complicades i només a l'abast de certs privilegiats.
Poc a poc la cosa es va anar torcent. Vam encaixar un gol que tornava a posar en el partit a l'Europa, i sí que era cert que havíem baixat una mica la intensitat, però tampoc era per preocupar-se. El gol arribava després d'una badada defensiva.
Minut 60. 3-2 (Eloi Badia). 
I a partir d'aquell moment van ser vint minuts d'autèntic calvari.
El Cata es va tancar al darrera (Mourinho style) i quasi no arribava a la porteria visitant. El Toni ens va salvar en moltes ocasions i vam patir molt per sumar els tres punts. Potser si haguéssim estat més contundents defensivament i si haguéssim pogut rematar el partit amb les ocasions que vam disposar, potser estaríem parlant d'un altre resultat, però el que conta són els tres punts.

L'1x1
Guillem Rocas



Guillem Rocas (Poca feina). Ni que fóssim el Barça. Una arribada amb cert perill que té el contrari, i gol. El Guillem més aviat va ser espectador d'una primera part on va blocar amb solvència algun xut llunyà i poca cosa més. Amb els peus va estar impecable. Continua la lluita pel Zamora amb el Ton =).






Nacho Aguilar



Nacho Aguilar (Defensa). Novament jugant de lateral, és cert que el Nacho perd potencial al jugar en aquesta posició, però també s'incorpora a l'atac i amb la classe que el caracteritza acaba realitzant unes actuacions molt bones. Avui marcava a un perillós extrem i ha defensat bé. Bon partit!








Marc Delgado (Jordi Alba? o Mattioni?). El recorregut d'aquest home no és normal. Ha jugat els vuitanta minuts i ha pujat, ha baixat, ha corregut, ha saltat, ha realitzat entrades, ha centrat, ha xutat... de tot. Un lateral completíssim i permeteu-me que us digui que és dels millors de la lliga. Un bon Marc equival a un bo Cata.








Roberto Carlos (Rocós). Dels partits més complets que li recordo, avui s'ha quedat sense marcar (que no funda el pánico) però igualment m'ha encantat. Li tocava defensar a un home alt com un sant Pau, i malgrat que no fa dos metres, el Roberto és fort com un roure i té una classe magistral. Gran partit novament.





Christian Guzmán


Christian Guzmán (Muralla). Quan ha jugat ho ha fet més que bé, no només defensant sinó que també distribuïnt joc i manant la defensa. Trobem a faltar aquelles faltes magistrals que xutava temps era temps (de fet no fa tant) però és que ara hi ha molta competència a l'hora de xutar-les. No dubtem veure'l xutar aviat.












Luis Calsamiglia (Golejador olímpic). El gol d'avui del Luis serà recordat durant temps i és que estic segur que pocs jugadors que han vestit aquesta samarreta han marcat un gol olímpic, i el Luis entra en aquest Saló de la fama. Futbolísticament un gran partit del pivot del Cata, avui més defensiu que mai.












Jorge Morillas (Chorvo). El Chorvo (o Papasote =) ) del Cata s'ha tornat a marcar un partidàs en el dia d'avui. No dubtem que és el jugador o si més no dels jugadors que més quilòmetres fa de tot l'equip. Avui ha tingut ocasions per marcar però finalment no ha pogut materialitzar-les. ¡Grande la centella de El Carmelo!








Sergio González




Sergio González (Classe). Quan té la pilota als peus fa meravelles; unes passades espectaculars als davantets, uns driblings i uns regats magistrals i unes jugades, tant individuals com col·lectives que deixaven amb un pam de nas als espectadors d'avui a La Jaula. Té una classe digne d'admirar.













Jordi Codina (Torete). Torete Codina (així m'ha demanat que l'anomeni =) ) s'ha quedat sense veure porteria però ha cuallat un bon partit, molt actiu i molt participatiu a la davantera letal d'aquest Cata. Ha tingut ocasions i s'haurà quedat amb les ganes, però en propers partits vindrà més motivat que mai.








Bernat "Berni" Arnal




Bernat "Berni" Arnal (Murri). Els partits d'aquesta mena, delicats, que s'ha d'anar amb peus de plom per no perdre els estreps pels continus errors arbitrals, el Berni es troba en la seva salsa. Avui jugant un partit complet però també sabent perdre temps i saber col·locar bé un braçalet de capità a un company =).







Arnau Puntí




Arnau Puntí (Sens el "7" =) ). Avui l'Arnau duia l'onze a l'esquena i no el set, i d'aquesta manera perd l'essència de Gudjohnsen =). Malgrat això, ha mullat aprofitant una gran passada del Sergio que ha resol sense problemes. És el pitxitxi de l'equip i està en un gran estat de forma. A seguir així!













Víctor Collell (Frustrat! =) ). Just quan entro l'equip encaixa un gol, es tanca i quasi no ataquem. I jo que entrava amb ganes de fer el boig per la banda (més de cosutm, i és que si marcava el Ramón assegurava que em donava 50 €! =) ). Content per la petita aportació a l'equip i a intentar seguir sumant.














Antonio "Toni" Ruiz (Salvador). L'aturada que ha fet amb el marcador de 3 a 2 i el temps que restava... mare meva... tot l'equip li està agraït per l'heroica aturada que ha realitzat, i només aquella, també ha hagut d'intervenir en altres ocasions. Amb els peus més que correcte. Enorme partit!










Albert Puntí





Albert Puntí (Central). Ha jugat la segona meitat de defensa central amb la difícil tasca, juntament amb el Roberto, de marcar al TÒTEM que tenien de davanter centre. Ha sigut una lluita disputadíssima on considero que l'Albert ha sortit victoriós, i és que no ha marcat i poc s'ha apropat a porteria.













Víctor Hoyos (Oportunista). Quan té l'ocasió i quan se li dona una oportunitat, l'aprofita. Ha fet un molt bon partit, i ha estat a punt de marcar el seu segon gol de la temporada en un xut alt creuat que ha sortit desviat. És un ràpid jugador que per banda va molt bé. Sempre mantenint en alerta a la defensa rival.








Andrés Torres




Andrés Torres (Qualitat). Aquest home que veieu a la vostra esquerra té classe i qualitat per donar i per vendre. Amb la pilota als peus és un jugador magnífic capaç del millor, i és que té un control de la pilota i un domini excpecional. Considero que està a un bon nivell però que pot demostrar encara més el gran jugador que és.







Pau Font


Pau Font. Avui el Pau s'ha quedat sense jugar, ja que l'entrenador no ha vist convenient forçar-lo amb les molèsties que té a l'esquena. Ha entrat a la convocatòria per si les mosques però finalment no ha hagut d'intervenir. De totes maneres gràcies per venir!






I la setmana que ve anirem al camp del Bufalà a intentar seguir ben amunt. No ens hem de confiar per a res si volem seguir ben amunt. Us redactaré el partit encantat.
Fins la setmana que ve!
Víctor Collell.

Menció especial
La menció especial d'aquest mes va dedicada al nostre tercer capità que passa per un mal moment referint-nos a les lesions. Molts ànims i esperem veure't aviat pel terreny de joc!








Pau Font

No hay comentarios:

Publicar un comentario