sábado, 3 de noviembre de 2012

Jornada 5; UB Catalònia - Salesians Bosco-Horta CE

Pre-partit
Ens havíem d'aixecar força d'hora per anar cap al Camp 1 de les Llars Mundet. El partit començava a les 10:00 h. i estàvem convocats a les 9:00 h., una hora abans.
Aquesta vegada poc sabíem sobre els rivals. Sabíem que de moment no portaven cap punt, però que havien jugat amb gent forta i que venien de perdre 1-2 amb el Martinenc, que no és mal resultat.
Molts d'ells anaven a l'escola del nostre Cristiano Balotelli Codina, i això feia que el Jordi conegués a alguns d'ells, podent-nos avisar dels seus punts forts i dels seus punts dèbils.
Jugàvem a casa per segona vegada consecutiva, de moment no havíem cedit ni un punt. I així havíem de seguir en aquest partit i tot l'any. Si cedíem pocs punts a casa (o cap, perquè no!) segur que estaríem a les primeres places. El nostre camp és, la Catedral de la Segona Divisió Cadet!
El nostre segon entrenador Josep de Gregorio portava ja el clàssic ordinador (amb la capacitat d'apagar-se en els moments crucials dels vídeos motivadors). El més destacat del Pre-partit, segurament, va ser que no hi va haver vídeo previ al partit. Bé, per als porters sí, un vídeo específic per ells. Sembla ser que va donar resultat.
Vam escalfar amb normalitat, vam fer la clàssica explicació i Charla de equipo feta pel nostre entrenador Dani López, explicant-nos la nostra feina, detalls tàctics, pilota parada i motivant-nos. Grandíssim entrenador, a part dels seus nombrosos coneixements tàctics el que més destaca en ell és el tracte personal amb els jugadors.

El partit
No hi havia masses sorpreses en l'onze inicial. Teníem les baixes del nostre capità Pau Font, que havia estat convocat amb el Cadet A, tot un honor, i el Berni, que estava sancionat per l'expulsió per doble targeta groga en l'anterior partit contra el Parc. Dues baixes importants, però tiraríem endavant el partit segur, la plantilla estava centrada.
Malgrat ser titular, no em podia escapar de la meva professió per naturalesa; tornava a ser el waterboy del Catalònia, havent d'omplir les cantimplores d'aigua, juntament amb l'Andrés, que debutava. Comença a donar-se'm bé això d'omplir cantimplores.
El Salesians no jugava amb una formació definida, o com a mínim així m'ho va semblar a mi des de la meva humil percepció del futbol.
Quasi en el primer sospir, el nostre Cristiano ens va avançar al marcador amb un globo al porter magnífic imparable. El Codina jugava de punta i semblava que es trobava còmode en aquesta posició.
Minut 2. 1-0.
Tocàvem bé, intentàvem combinar sempre que podíem i jugàvem poc al pelotazo. El Romaní va demostrar alguns detalls tècnics que van deixar bocabadat a tothom, la seva tècnica i la seva visió de joc és envejable. Partidàs del Ruma, que ben aviat tornava a demostrar la seva classe amb una nova assistència.
Vint minuts després duplicàvem l'avantatge sobre el Salesians, amb un nou 1contra1 del Codina, que driblava al porter i marcava a porteria buida. Bravo.
Minut 22. 2-0.
Cinc minutets després, nou gol; aquesta vegada Marc Delgado, que jugava d'interior en aquesta ocasió, marcava un bon gol des de la frontal.
Minut 27. 3-0.
I Cgistianu Codina materialitzava el seu Hat-Trick amb un 1contra1 novament, un gol quasi calcat al segon. Dribla al porter i amb l'esquerra marca el seu tercer gol i el quart de l'equip. Enorme!
Minut 30. 4-0.
Arribàvem a la mitja part amb l'avantatge de quatre gols, però sense res fet. No podíem negar però que havíem fet bona feina i que el joc estava sent bastant bo, però tot i així (com ha de ser) els entrenadors ens van corregir els errors que havíem fet durant el primer temps. Ens vam refrescar i la gent de la banqueta va entrar, tots alhora. Jo seguia sent el waterboy oficial, omplia les cantimplores aquesta vegada jo sol, sense l'Andrés, que entrava al camp. Tot i això, l'Andrés també havia de passar pel lavabo, per evacuar, segons sembla. Se le asomaba la tortuga. Que ho entengui qui vulgui.
Arrencava la segona part a la Catedral amb els canvis establerts. El Salesians també feia rotacions.
No tardàvem gaire en augmentar l'avantatge al marcador. Tan sols portàvem dos minuts de la segona meitat quan l'Oriol s'estrenava com a golejador amb un autèntic GOLÀS en majúscules, batent al porter per l'escaire amb un xut llunyà. Magnífic el partit de l'Oriol.
Minut 42. 5-0.
L'equip seguia concentrat, potser amb algunes imprecisions més que a la primera part però controlant el partit. L'Èric va haver d'intervenir en alguna ocasió, però poca cosa.
Onze minuts després nou gol, aquesta vegada del nostre davanter centre Miky, que s'estrenava a la lliga i així aconseguia molta més confiança de cara a la temporada. Paret amb el Codina i a l'1contra1 gol amb un xut ras, col·locat.
Minut 53. 6-0.
I sembla que anem d'onze en onze. Onze minuts després, el nostre capi en el dia d'avui Albert Puntí marcava  aprofitant un mal rebuig de la defensa, el Camilo cedia amb el cap al nostre capità que rematava amb facilitat. Grande!
Minut 64. 7-0.
Quatre minuts més tard, nou gol de l'Oriol, que confirmava el seu doblet i el seu gran partit, amb un xut una mica picat per sobre el porter, que ja estava a terra.
Minut 68. 8-0.
S'havien anat fent canvis, però aprofitant aquest últim gol, vaig entrar de nou al camp per jugar aquests últims deu minuts llargs.
No es van fer canvis al marcador. ¿Casualidad? No lo creo. Un nou cas per Iker Jiménez, a Quinto Milennio.

L'1x1
L'1x1, d'ara en endavant, no posarà notes als jugadors... diguem que per si de cas a algú se li escapa una errada... diguem-ho així.
Tot i això, sí que els hi poso avui al Berni i al Pau, ambdós capitans, que cap dels dos jugava avui amb nosaltres però ens han vingut a veure igualment. Un 10 per als dos.
Joan Aldavert (Lluitant pel Zamora). Bon partit del Joan, poca feina a la porteria, però transmitent seguretat a l'equip. Bon joc amb els peus, ha jugat bé en curt i no ha errat.
Ramón Obis (¡HALA MADRID! ¡VIVA PEPE!). Tot i que a ell li agrada més Pepe, fa la funció del seu company Sergio Ramos. Seguretat, bones pujades per la banda i amb arribada. Defensivament molt bé avui també. Grande el nostre Merengue, ¡grande!
Christian Guzmán (New Look) Amb un nou pentinat, el Christian avui tampoc ens ha fallat. Enorme defensa, avui jugant-la més que el dia del Parc, i amb moltíssima arribada. Avui li ha faltat el gol, però no li exigim res! Si és defensa central!
Víctor Collell (Paparazzi). Bueno, aquí estamos. Novament lateral esquerra, aquesta vegada amb més recorregut que la setmana passada, més pujades per la banda i intentant combinar amb el Marc i el Ruma. Waterboy oficial, i paparazzi de professió. (Flash)
Ian Marca (Marca Seguros). Doncs l'adjectiu ja ho diu tot. Seguretat per davant de tot, enorme en el joc aeri, no passa ni una. És la seva filosofia. Made in Andorra.
Albert Puntí (Capità). Portant la senyera al braç i sent el màxim representant de l'equip al camp, avui Busi Puntí ha tornat a fer la seva feina més que correctament. Dur com el ferro, no passa ni una, és una màquina al mig del camp.
Camilo Moriones (Chicharito). Nuestro Chicharito se quedó sin marcar, pero su partido fue ejemplar. Presionando, no daba ni un balón por perdido, de los más luchadores del equipo. Hoy los ocho goles son tuyos! Tenlo presente!
Tomàs Giró (Correcaminos). Partidàs del Tomàs, que avui provava la posició d'interior. Tot i tenir una capacitat de desborde magnífica, d'interior ho ha fet perfecte. La seva visió de joc és molt bona i les seves passades entre línies eren perfecte. Avui tornava a portar Aquarius el nostre Aquarius ManJordi Codina (Novament; Cgistianu Codiiiiina!) El Comandante Codi va comandar l'equip amb el seu Hat-Trick. Magnífic Codina, que agafa la posició de Pitxitxi de l'equip. La seva determinació fa que marqui en molts partits.
Marc Delgado (My Goooood) Aquesta vegada sense molèsties i jugant d'interior, bon partit del Marc que s'estrena a la lliga. Correctíssim a l'hora de defensar i amb capacitat de desborde per la banda, i amb visió de joc. I a sobre marca. Un jugador molt complet, molt polivalent.
Pau Romaní (Elegant (espero que el Dani no m'exigeixi drets de Copyright per l'adjectiu)) Partidàs del Ruma, assistent per excel·lència i un dels millors jugadors del partit. Una gran classe la que demostra aquest jugador, que creix partit rere partit. Com a jugador, eh. =)
Iván García (Atrevit (lástima que mi gol no ha entrado, que si no...)) Molt bon partit de l'Iván, que partit rere partit és més segur defensivament i més atrevit ofensivament. Va enviar una pilota al travesser, arriba a entrar i es converteix en el gol de la setmana.
Eric Garcia (Soy Zamoooora!) Bon partit de l'Eric, amb una mica més de feina que el Joan però sense passar mals tràngols. Zamora provisional, esperem que no se'ns lesioni, com ja ens té acostumats... =)
Oriol Dieguez (Revulsiu (novament el copyright...)) Va entrar al camp i va marcar dos gols. ¿Fácil, ves? Dos gols de picardia, va marcar per compensar l'absència de la setmana passada. Enorme el Bigolejador
Andrés Torres (Debutant). El seu debut ha estat magnífic, sembla que el seu nom fa honor al conegudíssim jugador Andrés Iniesta. Don Andrés o Andresito, promet ser un jugador clau de cara a la temporada.
Miquel "Miky" Alcarria (Callant boques) Entra a la segona part, col·labora per l'equip, i fa un golet, cosa que molts qüestionaven (jo no eh! =)). Bon partit de l'Zlatan, que es va moure molt entre la defensa com acostuma a fer i va fer anar de bòlit a tots ells.
Dani López (Cuatro en una parte, cuatro en la otra). Bien claro nos lo dijo antes del partido que este partido lo íbamos a ganar. Hemos cumplido y seguro que estará satisfecho, aunque siempre querrá más. El trato personal y la táctica sus puntos fuertes (con la ayuda del Romaní en el apartado de táctica, claro!) =) (En breu tindrem una entrada seva setmanal amb l'apartat Analisis del míster!)
Josep de Gregorio (Tècnic de... de tot!) Com sempre, boníssima la seva feina. L'ordinador SEMPRE a punt, amb música, vídeos (ara també específics per als porters), roba, pilotes, informació... no acabaríem. Els seus coneixement futbolístics són extensos i ens ajuda en tot. Molt bona feina!

La setmana que ve ens espera el Pubilla Cases, i la crònica no faltarà. Esperem novament enduent-se els tres punts del seu camp. Això sí, ho haurem de fer amb dedicació, amb treball i amb humilitat. Com el Guardiola!
PD: Felicitem des d'aquí a la nostre afició, que no la posem a l'1x1 però que s'ho mereix molt, moltíssim. El millor camp conta amb la millor afició. I entre ells trobem als socis número 1 i 2 del Catalònia, que són L'ÀVIA DEL CHRISTIAN I L'AVI DEL JOAN RESPECTIVAMENT! Sense ells no seríem el que som i des d'aquí els hi dono les gràcies per les seves aportacions! Fins la setmana que ve!