domingo, 18 de noviembre de 2012

Jornada 7; UB Catalònia - Poble Nou AT.

Pre-partit
D'aquest Poble Nou també es va fer un anàlisi, ojeadores del Cata van poder fer-nos saber una mica més sobre aquest Poble Nou, un equip perillós que arribava a La Jaula amb ganes de treure'ns la condició d'invictes.
A l'entrada d'aquest mateix bloc Análisis del Míster escrita pel nostre entrenador Daniel López es comentava el partit viscut entre el Poble Nou i el Martinenc amb un resultat de 3 a 7. Jugaven amb un 4-4-2, sense arriscar massa, un marcatge zonal, la pressió no la feien massa agressiva i jugaven amb la defensa avançada. Per veure més aneu a Análisis del Míster.
Semblava que durant la nit havia plogut una mica, però a l'arribar a les Llars Mundet no plovia. La gent no sabia si treure el paraigües o no.
Estàvem al vestuari xerrant tranquil·lament, amb música posada, parlant sobre diversos temes. Avui recuperàvem al Pau, ja no li puc dir capità perquè s'ha cedit el braçalet al Berni, ja que el Pau no podrà disputar varis partits amb nosaltres perquè ja entrena i juga els partits amb el Cadet A. Sempre que pugui vindrà a jugar amb nosaltres, ell n'està encantat. Em sembla.
La charla de equipo va ser força llarga, venint d'empatar 2 a 2 contra el Pubilla Cases, un rival inferior a priori, era normal que haguéssim de corregir coses. El plantejament i l'estil de joc del Poble Nou eren similars als del Pubilla. Havíem d'anar amb compte.
Cap cosa a destacar de l'escalfament, el partit estava a punt de començar amb alineacions confirmades.

El partit
Avui teníem força gent mirant a la graderia. Es veien a alguns aficionats també del Poble Nou situats a la part esquerra de la graderia de La Jaula, mentre que els aficionats locals estaven col·locats a la part alta de la graderia, a l'altura del mig del camp. I jo aquí parlant de graderies i de rampoines quan el que hi ha són quatre cadiretes de plàstic lligades en cadena. Siempre con cariño y respeto, que jo m'estimo molt La Jaula.
No passava massa estona quan ens avançàvem al marcador. Xut de falta del Christian, bastant llunyà, que agafa una rosca magnífica i es cola a la porteria del Poble Nou.
Minut 5. 1-0.
Tot i tenir avantatge, el joc que estàvem desplegat no era precisament bo. Quasi tota la primera part es va jugar al nostre camp. Els nostres migcampistes intentaven enviar pilotes perilloses a l'esquena de la defensa, però sense èxit. El Tomàs es desfeia del seu marcador en algunes ocasions, tot i que no s'acabava de concretar cap jugada.
Quan portàvem una bona estona de la primera part, va entrar el Codina pel Romaní, per intentar donar més amplitud i per veure si el nostre Cristiano estava avui fi.
Això de no trobar-nos ens va acabar passant factura. Després de que el Codina enviés una pilota al pal d'un llançament de falta directa, passada llarga a l'esquena de la defensa que controla una de les estrelles del Poble Nou per acabar definint majestuosament. Faltaven dos minuts per acabar la primera part.
Minut 38. 1-1.
Des de la meva posició de lateral, em va semblar veure un fora de joc força clar del jugador del Poble Nou. I en alguna altre ocasió em sembla que l'àrbitre també se'n va menjar algun. Ho escric aquí i ara, aprofitant que no em pot treure targeta.
Saltaven les alarmes a La Jaula. Ens anàvem cap als vestuaris amb el cap una mica cot, però confiàvem en la nostra qualitat.
A la mitja part, asseguts i descansant al vestuari, vam parlar sobre el partit i l'entrenador ens va dir que havíem de millorar el joc. Va corregir els defectes, i va moure banqueta. Entraven l'alegría del equipo Camilo Moriones i Iván García per el Miky i per mi, respectivament. Al sentir la frase del nostre segon entrenador Josep Algún reserva tiene que llenar las botellas vaig alçar-me corrents, vaig agafar totes les ampolles i vaig anar de pet al lavabo. Com els homes llop; quan jo començo a omplir-les, em transformo. Em surt la capa amb la W i l'antifaç, tot exclamant, WATERBOY!
Començava la segona part i l'equip semblava més animat i amb una mica més de ganes. Passaven tres minuts quan el Berni batia el porter amb un xut ras.
Minut 43. 2-1.
L'equip estava jugant millor que a la primera part, tot i que tampoc estàvem desplegant el nostre millor joc ni de bon tros. Com a curiositat val a dir que aquest segon gol, a l'acta de la Federació, està apuntat al Pau, l'ordre de gols està invertit. Abans que marqués el Pau, però, destaquem una intervenció de l'Èric amb el peu magnífica que salvava l'empat.
Precisament l'Èric va ser qui va donar la passada de gol al Pau perquè aquest marqués. Com ho sentiu. Passada des de la seva àrea que vota just a la frontal de l'àrea del Poble Nou, que el Pau remata amb el cap i bat al porter rival per sobre.
Minut 55. 3-1.
El Miky i jo vam tornar a entrar quan faltaven una mica més de deu minuts, i a la primera ocasió que tenen, xut llunyà del Poble Nou ajustat al pal que res pot fer l'Èric. ¿Casualitat? ...
Minut 70. 3-2.
Vam haver de patir una mica, poc, perquè vam dominar força, però estant tensos i atents fins al final. Victòria ajustada, tres punts, imbatuts a casa; ni un punt volava de La Jaula. Havíem de millorar, segur que ho corregiríem. Temps al temps.

L'1x1
Joan Aldavert (Magnifique). L'adjectiu, en francès, com ell ha confirmat anirà a França a millorar el seu francès, tot i que no sabem quan. Perfecte, va fer un parell de parades destacades en un 1 contra 1. No va poder fer res al gol, com acostuma a passar en els nostres partits.

Ramón Obis (Corresponsal). Doncs això, corresponsal oficial del Cata al camp de l'Europa fitxat pel programa Minuto Y Resultado. Avui segur al darrera, no ha errat i quan ha de posar el peu no falla.

Christian Guzmán (¡Yo quiero ser pichichi!) I poca broma, que amb aquest gol es posa a 1 del Codina. Sòlid defensivament, està quan se'l necessita i si a sobre obre la llauna, xapó. Partit rere partit es va superant.

Víctor Collell (New look). Amb nou pentinat, sortia de lateral esquerra per ajudar una mica a l'equip en atac i lògicament per defensar la meva porteria. Una vegada més Superwaterboy, i redactant-vos una crònica!

Ian Marca (Contundent). Se'ns acaben adjectius, però no patiu que li trobarem més. Novament impecable, no passa una i està sempre ben col·locat. Perfecte també en el dia d'avui.

Albert Puntí (Sanguinolent). Va ser canviat degut a que li sortia sang del nas, i va jugar amb cotó per a que parés l'hemorràgia. Al mig del camp, sòlid, participatiu, tallant pilotes (futbolísticament parlant) i incrustant-se entre els dos defenses per ajudar-los a defensar.

Pau Romaní (Hacker). Ara, a banda de saber un munt sobre tàctica i jugades assajades, també sap sobre tecnologia i ordinadors. No se li escapa una. Avui actiu, obert a banda a la primera part i desmarcant-se, obrint espais i ajudant a l'equip a l'atac.

Pau Font (El retorno del Rey). Tornava a jugar amb nosaltres i ell s'ha trobat a gust. Interior, ha ajudat a l'equip al mig del camp fent molta feina i lluitant cada pilota i a sobre ha marcat un gol de murri. Ben tornat!

Miquel "Miky" Alcarria (Perquè no tot són els gols). Portava dues jornades seguides marcant i avui no ha pogut ser, no obstant ha fet molta feina a dalt, incordiant la defensa amb passades vertiginoses i alguna jugada individual.

Bernat "Berni" Arnal (Essència Berni). El tio juga un dia abans amb l'infantil A de l'estimadíssim Moya per marcar dos golets, guanyar el partit i el dia següent disputar-ne un altre amb les mateixes ganes, o més. ¿Que per què essència Berni? Amb l'infantil A. Marca dos gols... i rep targeta. Tot dit. =). Se'm oblidava; CAMAREROOOOOOOOOOO

Tomàs Giró (To' reshu y to' shungo). I és que el Tomàs intimida al vestuari, amb les seves poses sexys que, com diem, anuncia calçotets. Doncs com el Beckham. Referint-nos al partit de futbol (que és del que menys parlem realment =)) ha jugat molt bé, desbordant per la banda amb carreres magnífiques.

Iván García (Complidor, doncs com sempre). Surt, dona tranquil·litat a l'equip, s'incorpora a l'atac avui més que mai... molt complet. No s'arronsa i a l'hora de marcar, el més seriós de tots.

Èric García (Salvador). Amb el marcador de 2-1, va treure un peu providencial que va tranquil·litzar a l'equip i a sobre va donar l'assistència del tercer gol. Dos palabras; Im - Presionante.

Oriol Dieguez (Ambiciós). Internades per la banda, va perdre molt poques pilotes i les que penjava a l'olla portaven molt de perill. Es va quedar sense marcar, tot i que voldrà marcar en partits següents SEGUR.

Andrés Torres (Tocat). Es va retirar divendres a l'entrenament tocat, amb molèsties a la cama. Malgrat això, no és que s'hagi notat massa. Jugava tranquil i sempre busca l'esquena de la defensa rival.

Camilo Moriones (¡Joer, es que etá enganshao como un shicle!). Palabras textuales de Camilo refiriéndose a el lateral que lo marcaba. Hoy desbordó por la banda y se quedó a punto de marcar, y aunque no le guste, siempre está contento. No quiero decir que tiene un aire a Alexis Sánchez, que si no...

Jordi Codina (Cañonero). Té dos míssils, un a cada cama (i no sabem si en té algun d'amagat) i quan es fa l'espai per xutar i carrega la cama, l'estadi emmudeix i el porter tremola. Avui molt participatiu, ha tingut alguna clara però finalment no ha pogut marcar. Venia de jugar amb el Cadet A, i el fet que jugui dos partits, se li agraeix.

Dani López (Esencial). No le gusta atribuirse los méritos del equipo a él, siempre dice que los que ganamos somos nosotros. Yo creo firmemente que él influye un montón, con sus charlas, sus tácticas y su manera de educarnos. Hoy hemos visto cuánto se le quiere cuando se le ha coreado en la grada.

Josep de Gregorio (Tècnic). El mateix de sempre, impecable en tot, samarretes, jerseis, resultats, música,... ens ajuda en tot el que pot i dintre del camp demostra una intel·ligència i una manera de veure el futbol que demostra el que sap. Bona feina!

La setmana que ve ens espera un Sant Andreu que ve de perdre 2-1 contra el Martinenc, que no és pas mal resultat. El partit costarà i serà complicat, però de ben segur que si l'afició hi està present i ens anima i treballem de valent ens endurem els tres punts del Narcís Sala. Des del bloc faig un agraïment especial a aquelles persones que venen a veure el nostre partit alienes a l'equip, familiars i amics. Avui comptàvem de la presència de l'Arnau, que s'està recuperant de la lesió de llarga durada que té. Esperem veure'l entrenant aviat. Això és tot, fins la setmana que ve!