lunes, 18 de noviembre de 2013

Partit amistós; UB Catalònia - FC Cosecha Mundial

El partit
En aquest passat diumenge dia 17 de novembre, degut a que el Bufalà de la Primera Divisió Cadet Grup II s'ha retirat finalment de la Lliga, el Cata ha disputat un partit amistós davant el FC Cosecha Mundial (no us espanteu, jo tampoc el coneixia, i és que és un equip relativament nou i poc conegut). El resultat final va ser d'1 a 0 per als locals, nosaltres, que no vam fer un partit especialment bo, el partit en sí va ser força avorrit i amb joc poc vistós, però sí que sobretot a la primera part es va poder veure un bon joc del Cata, sobretot dels homes del mig del camp i destacar homes com el Marc o el Jorge, que per banda esquerra i dreta respectivament (un jugant de lateral i l'altre d'extrem) van fer molt de mal a la defensa rival. Al mig del camp destacaríem el bon partit i sobretot la gran primera part del Sergio, que va ser amo i senyor de la seva zona i va demostrar la seva classe. Ambdós porters van estar segurs, i qui va tenir més feina va ser el Toni, i és que que el Cata acabi amb la porteria a zero s'ha de celebrar sigui l'equip que sigui el que es tingui al davant. I és que tampoc era qualsevol equip, era un equip amb jugadors juvenils de primer i segon any que milita actualment a la Segona Divisió Juvenil, i que no ens va posar les coses gens fàcils. La segona part va ser dominada clarament per ells, assetjant la nostre porteria en múltiples ocasions. El mal temps va acompanyar-nos malgrat que tampoc ens va ploure en excés, tan sols a l'inici del partit uns minuts. Després la cosa es va calmar.
El gol el va marcar el nostre capità, el Berni, amb un xut de falta ras aprofitant la mala col·locació del porter. Va anar pel pal del mateix, i quan semblava que la podia blocar, la pilota li passa per sota l'aixella, s'empassa el xut, i gol. Únic gol d'un partit pírric, però que serveix per a donar continuïtat al nostre joc.

Jornada 7 de la Primera Divisió Cadet, Grup II
En aquesta setena jornada on hem descansat, s'han produït una sèrie de resultats que han influït a la classificació, i és que nombrosos equips tenen ara un partit menys degut a que el Bufalà s'ha retirat (ho podeu veure a l'apartat "Classificació (9 primers)" a la dreta del bloc). Ara la Lliga tindrà catorze jornades per volta que completaran un total de vint-i-vuit partits.
Resultats:

(Cliqueu a la foto per ampliar-la).
El Bufalà, retirat, i el partit entre la Vila Olímpica i el Sant Gabriel suspès degut a les condicions meteorològiques.

Classificació
(Cliqueu la foto per ampliar-la)

Això és tot per aquesta setmana. El pròxim partit, davant l'APA Poble Sec, promet ser dur, intens i emocionant entre dos equips competitius amb ganes de victòria. Rival directe per al Cata. Ens hi deixarem la pell!