jueves, 10 de octubre de 2013

Jornada 1; CD Sant Gabriel - UB Catalònia

SE LLEVA EL NARANJA (LA NARANJA MECÁNICA)
Pre-partit
Arranca la Lliga. I el Cata volia demostrar que durant la pretemporada s'havia treballat molt. Davant nostre es presenta una Lliga complicadíssima, amb equips amb molta classe (com la Montañesa, el Sants o el mateix Sant Gabriel).
Avui l'expedició es desplaçava fins a Sant Adrià del Besòs, al Municipal José Luis Ruiz Casado, el camp del CD Sant Gabriel. Un Sant Gabriel que l'any passat havia quedat 4t classificat de categoria infantil a preferent, quedant per darrera de Barça i Espanyol. Val a dir que aquest equip, el Sant Gabriel, havia guanyat 1-2 al camp del Barça.
El partit començava a les 17:30 i estàvem convocats a les 16:15, una hora i quart abans (al meu parer excessiu). La plantilla estava quasi al complet. Hi ha hagut forces canvis, però parlarem d'ells a l'apartat L'1x1.

I amb aquesta breu introducció, alineacions confirmades:
1. Guillem Rocas.
2. Ramón Obis.
3. Nacho Aguilar.
4. Roberto Carlos.
5. Jorge Morillas.
6. Luis Calsamiglia.
7. Arnau Puntí.
8. Sergio González.
9. Bryan Lojan.
10. Bernat Arnal.
11. Pau Font.
12. Víctor Collell.
13. Antonio "Toni" Ruiz.
14. Christian Guzmán.                                          
15. Víctor Hoyos.                                                    
16. Marc Delgado.
17. Andrés Torres.
18. Jordi Codina.

*Hi havien números poc habituals, per exemple el número 3 (el Nacho) era el lateral esquerra, i no el quatre, com era l'any passat. O l'Arnau, que jugava de davanter centre, tenia el 7. Clar, en homenatge a Gudjohnsen! =)

El partit
Arnau PuntíEl Sant Gabriel dominava. Tenia la possessió de la pilota i semblava que acusava la nostre porteria amb ocasions. Inclús ens marcaven un gol, per sort anul·lat per fora de joc, des de la meva posició dubtós, però el que pita va a missa (i més si és al nostre favor =) ).
I quan portàvem pocs minuts disputats, recuperació del Cata a banda esquerra a càrrec del Bryan, que li cedeix a l'Arnau per a que aquest quedi en un u contra u davant el porter. Xut ras, que li passa per sota les cames al porter, i... 0-1?
Minut 10. 0-1. (Arnau Puntí).
Ens avançàvem al Municipal José Luis Ruiz Casado, mentre el Dani, a la banda, deia: Ya podría ser el minuto 80...
El Sant Gabriel que continuava dominant. Més possessió però poques arribades. El Cata pressionava bé i era un rival molt incòmode per a l'equip de Sant Adrià del Besòs, sense esmentar que anàvem per davant en el marcador a contrapronòstic. Hi havia molt partit. Tot estava en joc.
Jordi CodinaI vet aquí que passats uns minuts, falta a la zona de tres-quarts (més aviat tirant cap al cercle central) a favor del Cata. L'encarregat de xutar-la seria el Luis, que tot apuntava que la penjaria. No obstant, la pilota va prou forta per semblar un xut. El porter la intenta blocar, li rellisca dels guants i la pilota que entra dins la porteria a càmera lenta. Ningú s'ho creia. 0-2?
Minut 19. 0-2. (Luis Calsamiglia, primer gol en partit oficial amb la samarreta del Cata).
Ara bé, el Sant Gabriel també feia servir les seves armes. El seu davanter centre, el número nou, un jugador ràpid i molt dotat tècnicament, posava constantment en escac a la defensa del Cata. En una ocasió, entra dins l'àrea (bé, no està del tot clar) el Jorge intenta treure-li la pilota però el davanter local, hàbilment, toca lleugerament la pilota abans que el Jorge. Falta "dins l'àrea", penal i targeta groga davant la indignació del jugador visitant.
El penal el xuta el mateix davanter i gol.
Minut 23. 1-2. (Daniel Homet).
I des d'aquí i fins la mitja part, poca cosa a dir. Bones intervencions del Guillem, sobretot una en particular en un u contra u on va salvar l'equip. Tot l'onze inicial del Cata en general estava quallant un gran partit, molt intens i molt, molt dur.
S'arribava doncs a la mitja part amb l'1-2 al marcador. Molta gent no donava ni un duro pel Cata abans del partit, però ara, veient el partit, la gent creia en les nostres possibilitats.

Bernat "Berni" ArnalLa Charla de equipo a la mitja part era clara. El resultat era clarament favorable, havíem de ser prudents.
La segona meitat arrancava amb un joc similar al de la primera part. Molt de joc al mig del camp, domini per part del Santnga, bones aturades del Toni, que havia entrat a la segona meitat pel Guillem, i la batalla estava on comentàvem abans; al mig del camp.
Fins que a falta de pocs minuts pel final, jugada del Berni que agafa la pilota a la zona de tres-quarts, avança fins a la frontal de l'àrea, fa un xut ras molt ajustat al pal que es cola a la porteria del Sant Gabriel. Semblava mentida.
Minut 73. 1-3. (Bernat "Berni" Arnal).
El partit semblava tancat quan el davanter de l'equip de Sant Adrià del Besòs va retallar diferències en una acció de pilotada llarga a la desesperada.
Minut 75. 2-3. (Daniel Homet).





I quan l'àrbitre del partit va xiular el final del partit, es va destapar l'eufòria. Tan sols és el primer partit de lliga, però són tres punts d'or. Partidàs intens de tot l'equip que va acabar amb recompensa. L'enhorabona. A tots.







L'1x1
L'1x1 d'aquest partit serà un pèl diferent als demés, ja que farem, enlloc d'una valoració global del partit (en el cas dels nous), una mica d'introducció. (Esperem aconseguir millors fotografies en breu!).


Guillem Rocas



Guillem Rocas (Benvingut!). Porter la temporada passada de l'Infantil A, hi havien rumors (com bé afirmava l'apartat de "El mercato") de que possiblement aniria a la Damm. Finalment no ha estat així i s'ha quedat a casa, i està a punt pel que sigui en una Primera Divisió Cadet que no li queda gran.






Ramón Obis




Ramón Obis (Endollat). Va estar a un nivell altíssim durant tot el partit. La posició de lateral en aquesta Primera Divisió ja és una altre cosa i el Ramón va demostrar estar a un gran nivell. Si segueix així tota la temporada podríem estar parlant d'un fixe per l'equip. Està en gran estat de forma.








Nacho Aguilar


Nacho Aguilar (Benvingut! (definitivament!)). També a l'Infantil A la temporada passada, ja va venir a la Villarreal Cup amb nosaltres i va formar part de la plantilla del Cadet B en moltes ocasions a la recta final de la Lliga passada. Un jugador polivalent i molt, molt tècnic.





Roberto Carlos (¡Bienvenido güey! =) ). Jugador d'origen bolivià, força polivalent; pot jugar tant de lateral com de central i de ben segur que es pot adaptar a altres posicions. Un jugador molt tècnic amb una esquerra magistral i un xut impecable. Ha de ser clau per al bon rendiment de l'equip enguany. (Esperem tenir foto en breu!)








Jorge Morillas (Benvingut!). Formava part de la plantilla del Cadet A a Primera la temporada passada sent de primer any i, per lo que hem vist fins avui, no m'estranya. Un jugadoràs de cap a peus, fort, ràpid, àgil, potent, que ho dóna tot i un gran company de vestuari.












Luis Calsamiglia (Benvingut!). Debut i gol per aquest jugador, que està quallant uns autèntics partidassos de pivot defensiu. El gol va rebre la col·laboració del porter, però sens dubte que el rendiment del jugador va ser altíssim. Ja va venir a provar a finals de la temporada passada i s'ha de dir que els ojeadores del Cata han estat encertats =).










Arnau Puntí (Tornado, Huracán, Ciclón, Tormenta, Capitán Trueno, ¡GUDJOHNSEN! =) ). Gol i partidàs de Arnau Gudjohnsen Puntí, que va obrir la llauna amb una definició majestuosa per sota les cames del porter en un u contra u. Va estirar l'equip, va pressionar... un davanter centre de cap a peus. A seguir així!



Sergio González





Sergio González (Benvingut!). Com el Jorge, jugador de primer any la temporada passada al Cadet A, aquest any intentarà ser un dels pilars de l'equip al mig del camp, i és que pràcticament tots els gols hauran de passar per les seves botes.









Bryan Lojan (Benvingut!). Nou jugador del Cata, està sent una revelació en el poc temps que portem de temporada. Està rendint (sempre) a un nivell molt alt, després de donar-ho tot al camp aquest dissabte. El primer gol va venir per una recuperació seva en la zona de construcció de l'equip rival. Gran partit, a seguir així! (Esperem tenir foto en breu!)




Bernat "Berni" Arnal (He's back). El Capi ha tornat, i ha tornat marcant un autèntic golàs, el gol de la tranquil·litat i el tercer del Cata. Aquest any assumirà un dels rols més importants de l'equip sens dubte. Un aspecte a destacar ara per ara seria el seu canvi de look, i és que s'ha tenyit el cabell de vermell. El Neymar del Cata?




Pau Font


Pau Font (Benvingut! (de nou!)). Després d'un any sense ell (com el vam trobar a faltar! =) ), el Pau torna amb nosaltres en el que podria ser la temporada del seu enlairament com a futbolista. En aquests moments arrossega molèsties als genolls que l'impedeixen mostrar el seu millor joc, però tot i així, et continua fent autèntics partidassos.












Víctor Collell (The WATERBOY is back). Sí senyors, he tornat (i amb noves cantimplores, importades directament des de la Villarreal Cup =) ), i sembla que amb tanta i tanta competència als laterals, la posició de Waterboy serà la idònea per aquesta temporada. No home no, a donar-ho tot i buscar la titularitat, què coll*ns!













Antonio "Toni" Ruiz (Benvingut!). Ex-porter de la TARR, ha arribat (finalment, per fi) aquest any al Cata més que merescudament. És un porteràs i estem segurs que serà clau enguany per al bon rendiment de l'equip. Sens dubte. Ja va quallar un autèntic partidàs aquest dissabte.











Christian Guzmán


Christian Guzmán (En un estrany món). Ai, Christian Christian... quan et queda per aprendre sobre les banquetes! =). Esperem que no t'hi hagis d'acostumar com un servidor a estar-hi, perquè ets un autèntic jugadoràs. Va entrar a la segona part i es va marcar un tros de partit com a central. Fer-me una cobertura li va costar una targeta groga =).





Víctor Hoyos (Benvingut!). També va venir a provar a finals de la temporada passada. Aquest jugador (extrem, interior) va convèncer a la secretaria tècnica del Cata i finalment ens hem fet amb els seus serveis. És un jugador dotat tècnicament que encara ens ha de demostrar del que és capaç. Em moro de ganes de veure'l més en acció. (Esperem tenir una foto en breu!)


Marc Delgado





Marc Delgado (Benvingut! (de nou!)). La temporada passada també amb el Cadet A, molts diran que és un jugador capacitat per jugar a Preferent. Lateral molt ofensiu, amb molta resistència, bon xut i molta tècnica. Una assegurança ofensiva i defensivament.










Andrés Torres




Andrés Torres (Soldat). Va entrar a la segona meitat i va ser dels jugadors que més va lluitar. Va posar el peu com el que més i es va endur fins a tres (TRES!) rebots seguit per lluitar cadascuna de les pilotes disputades. No ha perdut la seva gran tècnica i ha guanyat físic i força.













Jordi Codina (È diventato. Stephan El Shaarawy! =) ). El Comandante Codi va tornar a la càrrega visitant el camp del Sant Gabriel. Entrant a la segona meitat, no li van arribar masses pilotes però va mantenir en escac a la defensa del Santga. Es va desmarcar en nombroses ocasions i va fer anar de corcoll a la defensa de l'equip de Sant Adrià. Grazie, El Shaarawy!









I acabat L'1x1, només em queda dir que aquest cap de setmana rebrem a La Jaula al Thau a l'estrena de l'equip a casa en partit oficial. Esperem rebre el suport de tots els seguidors el proper dia tretze. Sis punts de sis serien una meravella, i és que hagués sigut difícil de preveure. S'haurà de suar. No serà fàcil.

Salutacions cordials.
Víctor Collell.


Menció especial
Inaugurem l'apartat Menció Especial, on es valorarà a una de les persones més importants de la jornada i/o de la setmana.

En aquest cas és Tomàs Giró!
Ens va venir a veure a Sant Adrià davant el Sant Gabriel i no va parar de recolzar i d'animar l'equip. Malgrat la seva molesta i inoportuna lesió està amb l'equip sempre. Només li desitgem una recuperació ràpida i esperem veure'l molt aviat pels terrenys de joc.
Cuida't crack! (Trobem a faltar el Gangnam Style! =) ).

















Enllaços que potser us interessen:
Acta del partit CD Sant Gabriel - UB Catalònia
Pàgina web de la Federació Catalana de Futbol (FCF)
Classificació després de la Primera jornada de Lliga (Primera Divisió Grup II)
Propera Jornada 2 del Campionat de Lliga (Primera Divisió Grup II)
Tota la informació sobre la UB Catalònia (Cadet A) a la Federació Catalana de Futbol (FCF)
Twitter oficial de la UB Catalònia (TARR)
Informació sobre la UB Catalònia a la web de l'Escola futbol TARR
Pàgina de la UB Catalònia a Viquipèdia
Web oficial de la UB Catalònia


No hay comentarios:

Publicar un comentario