miércoles, 5 de junio de 2013

Jornada 30; CF Performance - UB Catalònia (Crònica d'una mort anunciada)

Fidels seguidors i lectors del bloc, us escriuré encantat aquesta crònica del partit contra el Performance. I és que no és que això d'escriure ja no m'agradi i se m'hagin passat les ganes de fer-ho, però ja fa molt que no publico res i això es nota. Per tant, aquesta última jornada de lliga contra el líder indiscutible del Grup XIII de la Segona Divisió Cadet serà l'última crònica d'aquest bloc fent referència a la Segona Divisió, i és que l'any vinent estarem a Primera! =). Si que us avanço que hi haurà una entrada aviat (perquè no se m'oblidi això d'escriure, bàsicament) que serà anomenada "El mercato" amb les possibles incorporacions i rumores que tinguin relació amb l'equip. I si tingués temps, el que m'encantaria és fer una "Edició especial de col·leccionista" i fer un dia a dia de l'expedició de l'equip a Vila-real, que promet. Després, fer alguna crònica d'algun possible amistós de l'equip també seria possible, però entre exàmens i històries serà complicat.
Ara, a gaudir d'aquesta crònica, l'última de l'equip a Segona!

Pre-partit
Arribem a aquest últim partit de lliga amb una plantilla completa, sense baixes (sembla mentida), amb un equip que sí, que està cansat, que ha fet un esforç considerable durant tota la temporada (i s'ha vist recompensat) però un equip ambiciós. Un equip que ho donaria tot al camp i que es deixaria la pell com si es jugués la vida. S'acaba la lliga però no la temporada.
Un partit peculiar també, hauríem de fer el passadís abans de començar el partit reconeixent al Performance com a nou equip de Primera per a l'any que ve i com a Campió de la nostra lliga. Des d'aquí els hi dono l'enhorabona i els hi desitjo el millor per a properes temporades. Són un gran equip.
Peculiar també... perquè jugàvem a les 18:00 h.! De jugar a les 9:15 h. de diumenge a les 18:00 h. de dissabte. Un horari en que encara el Cadet B del Catalònia encara no havia provat enguany.
Charla de equipo, escalfament, Cata-Cata-LO i alineacions confirmades!
1. Joan Aldavert.
2. Ramón Obis.
3. Christian Guzmán.
4. Víctor Collell.
5. Ian Marca.
6. Albert Puntí.
7. Jordi Codina (A tu què t'interessa).
8. Miquel "Miky" Alcarria.                        
9. Arnau Puntí.
10. Bernat "Berni" Arnal.
11. Camilo Moriones.
12. Iván García.
13. Èric García.
14. Oriol Diéguez.
15. Andrés Torres.
16. Pau Romaní.
17. Tomàs Giró.

El partit
Crec que no cal que escrigui massa per fer la TdC (transmissió d'en Collell) per reproduir aquest partit, i és que la majoria de jugadors haguessin perdut el compte de gols que vam encaixar si no fos per el marcador que hi havia a La Báscula (si en alguna cosa superem al Performance és en el nom de l'estadi =) ). Per tant, avui farem una excepció i suprimirem aquest apartat de la crònica, que si el partit hagués estat més ajustat i haguéssim perdut igualment l'hagués escrit, però amb un 9-0... la cosa... la cosa canvia.
Ara bé, després del partit sí que es va destapar l'eufòria. I semblava que costaria, acomiadar la temporada perdent 9-0 i cedint la quarta posició i acabant cinquens (que no està gens malament i la majoria haguéssim firmat) però un cop acabada la Charla post-partido, sortim al camp i mantegem al Dani, que és un dels que més mèrit té en la nostra gran temporada (encara que ell a vegades no ho reconegui! =) ). I un cop al vestuari novament, la traca final; ruixades, guerres, posar-lo sota la dutxa amb l'aigua freda, omplint les ampolles i preparar emboscades... un final de lliga... somiat? Potser no.
La creu? No vam poder fer res (però res de res) davant del líder de la Lliga i ens van passar per sobre (i en el global d'ambdós partits no els hi hem fet cap gol) i vam perdre la quarta plaça.
La cara? Que després de rebre 9 gols (la major derrota de l'equip enguany) vam festejar-ho com mai. Mentre mantejàvem al Dani el Performance havia format una rotllana al cercle central del camp comentant i corregint el partit, mentre que nosaltres celebràvem la temporada. Perquè hi ha coses més importants que les victòries. Acabar la temporada d'aquesta manera (no perdent, òbviament) pot ser un punt d'inflexió de cara a propers partits... i de cara a l'any que ve.
Acabada la temporada, només em queda dir:
VISCA EL FUTBOL! VISCA EL CATALÒNIA!
I VISCA ELBLOCDELCATA!

L'1x1
I ara tenim l'1x1... vaja, jo que sempre tiro floretes a tots els jugadors del Cata, avui ho hauré de fer igualment però sé que aquesta vegada costarà més. No patiu per això, jugadors i pares, que quedareu retratats de forma immaculada. Ara s'entenen els elogis cap al bloc, eh? Ara s'entenen... =).



Joan Aldavert (Impotent). Poc podia fer el Joan (i la defensa (i l'equip)) davant les nombroses arribades que feia el Performance a la nostra àrea. Una per l'escaire, una altre rassa al pal, l'altre de vaselina, de falta, de penal, de rabona, regatejant-se al porter... Tranquil Joan, res a fer. Mira que et dic... si m'hi hagués posat jo de porter diria que hagués encaixat sis gols igual =).







Ramón Obis (Realista). Era dels que més magre veia el partit, però al camp va jugar un dels partits més competitius de la temporada, i poca broma, perquè els extrems (a la primera part =) ) van tenir menys protagonisme. Va fer un digne partit, no és gens fàcil jugar contra aquest equip i tots ho sabíem.










Christian Guzmán (Enfeinat). No va parar en tot el partit, però tot el que va fer ho va fer al cent per cent i s'hi va deixar la pell. I és que quan t'encara un jugador com el dorsal 7 (el Redjan, pitxitxi de l'equip) o el dorsal 6 (estrella de l'equip) poques coses pots fer. Una filigrana que li van fer i una mica més i li trenquen la cintura =).











Víctor Collell (El retorno del Waterboy). No hi havia millor partit que aquest que tornar a exercir la meva professió; omplir i repartir les ampolles d'aigua. Ja començo a tenir-hi certa traça i si algun dia els meus escrits no són benvinguts enlloc, podria ser un excel·lent delegat del Cata =). Vaig marcar al 10 del seu equip, un molt bon jugador.














Ian Marca (Et trobarem a faltar, crack!). Últim partit de l'Ian amb aquest Cadet B (DE LLIGA!) i podríem dir doncs que algun davanter del Performance el va superar en alguna ocasió. I és que va ser l'únic de la Lliga que ho va fer. Ni els del Sant Andreu, ni els del Parc, ni els de la Trinitat, ni els del Brafa, ni els del Martinenc... pot amb tots.













Albert Puntí (Que se acabe ya el partido, ¿no?). Paraules de l'Albert abans de que acabés la primera part, mentre esbufegava i creava un panorama de desesperació. Ser migcampista (i més pivot defensiu) en aquest partit era, segurament i amb el permís de la defensa, la tasca més difícil de totes. Marcatges, entrades, distribuir joc... segurament la més difícil.














Jordi Codina (A tu què t'interessa). Extrem esquerra en el partit de dissabte, va jugar amb molèsties i no vam veure a un Codina al 100%. Segur que si ho hagués estat hagués posat en apuros a la defensa del Performance. Va jugar tan sols mitja part i quan aquesta va acabar es va canviar degut a que no podia continuar.














Miquel "Miky" Alcarria (Tot-terreny). Es pot ajustar a, pràcticament, totes les posicions del terreny de joc. Va començar de davanter, podia jugar d'extrem, després va ser un interior amb físic, pot jugar de pivot defensiu, també de central, va fer de lateral contra la Trinitat... un jugador molt polivalent i que ho fa bé a qualsevol posició.












Arnau Puntí (Capitán Trueno). El Tornado (o huracà) Puntí va tornar a atacar per una perillosa banda dreta, i de l'equip va ser qui més oportunitats va tenir. Va fer xuts perillosíssims, des de la llarga distància que van sortir alts o alguna que altre arribada a l'àrea. Per mi, el més destacat del partit. Quan va jugar de davanter centre va fer alguna jugada individual interessant. Sembla que ara no només es regateja a si mateix, sinó que també ho fa amb els defenses! =).












Bernat "Berni" Arnal (Gamba!). El sol que feia el passat diumenge a La Báscula no era gens bo, ni tampoc normal. Alguns jugadors (m'incloc) vam acabar la primera meitat més vermells que un tomàquet, i el Berni va ser un dels que va patir les conseqüències. Tenia la cara vermella i part del pit i l'esquena cremades, o si més no molt vermelles també. Només va jugar mitja part degut això.






Camilo Moriones (Se'n va un gran). El Camilo ens deixa aquesta temporada, juntament amb l'Ian ja que ambdós marxen al Juvenil. Aquest jugador ha aportat de tot; gols, assistències, confiança, generositat i el més important, alegria i bon rotllo. I és que un Camilo alegre equival a que tot l'equip estigui alegre. Ara el Cata s'haurà de buscar un Neymar per a que l'alegria continuï.








Iván García (Lateral. De tota la vida). L'Iván és (com el Ramón) un lateral de tota la vida i un lateral model; sempre ben col·locat (no com altres), tenint clara la seva funció (no com altres), sap el que ha de fer en tot moment (no com altres) i un enorme etcètera. Dels més veterans de l'equip, ha aportat moltíssim aquesta temporada i ha tingut actuacions destacadíssimes.








Èric García (Final d'etapa?). El Mercato de fitxatges d'enguany pot portar molts temes a parlar, i és que molts dubtes giren entorn d'aquest gran jugador. Serà aquest l'últim partit de l'Èric en una Lliga federada? Que consti que la temporada no ha acabat i ens queda la traca final; Vila-real. L'Èric és un porteràs i no el volem perdre PER A RES, però si venen temes delicats... la millor solució sempre serà la que ell escolleixi.








Oriol Diéguez (Zurda de oro). Aquest any, l'Uri ha sigut un extrem que sempre l'hem tingut quan se'l necessitava i ha estat clau en alguns partits. Quan ha pogut ha marcat gols que realment feia que t'haguessis de posar un pitet per a que no se't caigués la baba. Córners i centres magistrals, té una cama privilegiada.











Andrés Torres (Un reforç necessitat). Va a venir a provar amb el Cata la passada pre-temporada i es va instal·lar a l'equip. Se l'ha necessitat en partits importants degut a les baixes dels migcampistes, per exemple del Pau, i la seva tècnica, la seva conducció de la pilota i la seva visió de joc són les seves grans virtuts. Molt gran Don Andrés!













Pau Romaní "Ruma" (Un petit molt gran!). Ha contribuït al bon rendiment de l'equip amb bones actuacions i ajustant-se a posicions per ell desconegudes com pot ser la de lateral. Ha estat en tot moment quan se'l necessitava i també estarà a Vila-real per si ha d'explotar definitivament com a jugador. Té trets característics que el fan ser un molt bon jugador.












Tomàs Giró (Incansable). Correcaminos de l'equip, és l'exemple de tots de comportament, de compromís, de caràcter, de temperament, de companyerisme... tot i estar lesionat la segona part de la temporada, ha assistir en pràcticament tots els partits del Cata i ha recolzat a l'equip i als jugadors en tot moment. Encara espero alguna crònica seva, l'any que ve segur que tindrà temps =).











Dani López (Motivador). La Charla de equipo al pre-partit va ser molt emotiva, alguns jugadors tenien els ulls vidriosos, entre la música i les sàvies paraules que va recitar. Ha fet una gran feina, gran part del mèrit d'aquest equip és seu, és mereix continuar amb aquesta plantilla i disposar d'un Cadet de segon any a Primera. L'enhorabona.










Josep de Gregorio (Aquest no va acabar mullat!). Després de la memorable guerra d'aigua duta a terme a La Báscula, el Josep no es va mullar massa i un servidor el va haver d'ajudar. Una cantimplora plena d'aigua freda per l'esquena, mare meva quin gust, eh! Moltes gràcies per la teva feina aquesta temporada (com jo, et vas cagar d'anar al camp de la Trinitat eh pillín =) ).





I amb aquestes últimes frases acabo, i que us quedi clar A TOTS: això que llegiu és ELBLOCDELCATA, no ELBLOCDELVICTORCOLLELL, aquí pot escriure tothom. Ens ha escrit el Dani, ja sigui fent alguna crònica contra el Pubilla Cases o fent els Análisis del míster que tant trobem a faltar. Pares, jugadors i inclús aficionats podrien escriure en aquest bloc, que no és meu, és vostre. Dels lectors, que han fet que segueixi escrivint (tret d'algunes (moltes) vegades) aquestes cròniques taaaaant i tant llargues. Segur que dins l'equip i dins dels pares trobem a gent que això de manejar la ploma li deu quedar molt i molt bé.
Ànims a tothom, l'any que ve ens espera una Primera Divisió complicadíssima i les cròniques continuaran actives, no ho dubteu. Potser (segur) que no guanyarem tants partits com enguany, però promet ser un any inoblidable. Amb reforços (dos de segurs, els del Jorge i el Sergio que han jugat amb el Cadet A) però també amb baixes. Segur que a jugadors perdrem, però no per això deixaran de formar part d'aquest èpic equip que mai oblidarem i seguirem tots junts tirant endavant. Hi haurà cròniques a Vila-real (espero tenir Internet a l'hotel) hi haurà Mercato de fitxatges (amb pures especulacions i sempre fent-ho amb conya i ironia) i hi haurà entrevistes. En breu publicaré la del Dani i en tindré de noves aviat.
Fins sempre!
Salutacions més que cordials.

Víctor Collell.




No hay comentarios:

Publicar un comentario