lunes, 28 de enero de 2013

Jornada 14; Pª Barcelonista Barcino - UB Catalònia

Pre-partit
Per mi, el partit més estrany del que portem de temporada. Molt ràpid tot. Per començar, l'horari. Feia força temps que no jugàvem tan tard. Personalment, ho odio. Prefereixo mil vegades més jugar a les 10 del matí i aixecar-me a les 8 que no jugar a les 15:30. A qui se li acut...
Era estrany també perquè, si en l'anterior partit havia estat una convocatòria de 18 jugadors (el màxim) contra el Barcino va ser de 14 jugadors. No teníem a l'Èric (lesionat (soy de cristal)) =), al Tomàs (lesionat) a l'Oriol (de juerga) =), al Codina (malalt però estable com per venir-nos a veure'ns)... A més, no podíem baixar a ningú del Cadet A, ja que jugàvem al mateix dia. No hi havia problema. ¿Que no tenim a ningú de l'A? Doncs baixem a un Juvenil. Bé, un juvenil no el podem baixar, baixàvem al Carlos Rueda, davanter centre del Juvenil C però nascut l'any 1997. Podia jugar amb nosaltres.
Vaig arribar al camp del Barcino, que també em va semblar un camp estrany. Estava pla, vull dir, enmig del no-res, a peu de carrer, amb uns vestuaris que allò sí que eren La Jaula, però de La Cárcel. Molt estrany.
No feia ni sol ni núvol, ni fred ni calor, el vestuari estret i llarg,... Charla de equipo, escalfament, pinya, i alineacions confirmades abans de sortir al camp.
1. Joan Aldavert.
2. Ramón Obis.
3. Christian Guzmán.
4. Víctor Collell.
5. Ian Marca.
6. Albert Puntí.
7. Arnau Puntí.                                                                                                
8. Andrés Torres.
9. Carlos Rueda.
10. Bernat "Berni" Arnal.
11. Juan Camilo Moriones (JCM).
12. Iván García.
14. Miquel "Miky" Alcarria.
15. Pau Romaní.

El partit
En l'anterior crònica, al partit contra la Trinidad, deia que com més gols, més llarg aquest apartat. Doncs sembla que tindré força feina. Ni més ni menys que 9 gols!
En quant a joc, potser (segur) que no ha estat el nostre millor partit, però el fet de creure en la victòria fins al final ens ha fet guanyar aquest matx que s'havia posat molt costa avall.
I des de força aviat.
S'avançava el Barcino amb un gol afortunat. Passada a l'espai dels centrals que deixa venut al Joan. Aquest però, fa una intervenció al 1contra1, però el rebot li torna al davanter que marca a porteria buida. Ja trobàvem a faltar que se'ns avancessin en el marcador!
Minut 4. 1-0.
Però com ens té acostumats aquest equip, vam saber reaccionar. A la sortida d'un còrner, gol del Camilo, després d'una sèrie de rebots, JCM col·loca la pilota a l'escaire amb un xut potent.
Minut 11. 1-1.
En un altre córner, en el que jo no vaig pujar a rematar sinó que va pujar el Ramón, el Barcino va sortir a la contra i van fer una passada directe al seu davanter centre, un jugador molt ràpid i amb molta qualitat. Aquesta passada supera a l'Ian, que s'havia quedat darrera amb mi, i els tres jugadors fem un sprint buscant la pilota. El Joan, atent, surt i la rebutja. En això que l'estic ja frenant noto un desafortunat clec a la cuixa, a la zona del quàdriceps. Com si una pedra toqués contra el múscul i algú l'hagués llançada amb força.
La molèstia va anar incrementant fins a tal punt que no rendia al mateix nivell. No sprintava, i a l'hora de fer passada o rebuigs em feia mal. Vaig dubtar una estona, però vaig demanar el canvi.
Allà estava l'Iván per substituir-me.
Em sabia greu que em canviessin i estava a la banqueta més pendent de la meva cama que del partit. Aquesta setmana entrant ens enfrontàvem als líders, el Performance, i resava perquè no fos res.
El Catalònia però feia la seva. I ens avançàvem al marcador! Després d'un 1contra1 del Carlos que rebutja el porter, l'Arnau, des de fora l'àrea i aprofitant que el porter està a terra, marca un gol que feia saltar a d'alegria la graderia i a la banqueta (menys jo, que em resignava a prémer els punys mentre anava murmurant un toma, toma, toma...
Minut 27. 1-2.
No va durar massa però el toma toma. Passada a l'espai a la banda del Barcino que deixa sol al davanter davant del Joan, amb poc angle, però el jugador defineix magistralment creuant la pilota. Ja no era un toma, toma, toma, ara era un joder, joder, joder.
Minut 33. 2-2.
Però perquè no ens anéssim al vestuari una mica capcots i desanimats, golàs del Berni, després d'una cua de vaca a la frontal de l'àrea del Barcino fa un xut ras rosant el pal que res pot fer el porter del Barcino. Un autèntic golàs de crack!
I què dir de la dedicatòria al Tomàs! El Tomàs està lesionat degut a una fractura del peroné, que es va fer dilluns de la mateixa setmana entrenant. Una samarreta negra amb unes lletres blanques amb un ÀNIMS TOMÀS, ESTEM AMB TU. Recupera't aviat, que si balles el Gangnam Style amb les crosses també és divertit, però no tant!
Minut 39. 2-3.
Marxàvem als vestuaris amb un sabor agredolç. Anàvem per davant, i això estava bé, però el joc no era bo i teníem molta sort d'anar guanyant. Sortia a escalfar el Miky, que entraria per Tornado Puntí.
El Barcino sortia a la segona part més que motivat.
Dos minuts que portàvem de joc i ens empataven. Hauríem de marcar si volíem guanyar, la cosa es posava negre. Empat, sí, però molt molt perillós.
Minut 42. 3-3.
Entraria l'Arnau novament, pel Ramón. ¿Que aquesta setmana no tenim al Tomàs per fer de lateral? Cap problema. Reciclem i posem a l'Arnau de lateral. Encara que siguis extreeem.... si tu ets ràpid faràs de lateraaaaal! (Anunci de Envasonvas.cat).
Però el Barcino apretava. I estaven més que motivats. Nou gol. Havíem d'aixecar els ànims. I l'afició ens havia d'ajudar!
Minut 48. 4-3.
El control del partit era incert. No hi havia res clar. No se sabia si el domini del partit el tenia un o l'altre.
Minuts després d'aquest 4-3, el Camilo feia un xut llunyà que s'estavellava al pal. Una mica més i se'l menja el porter, la graderia va cantar gol i a la banqueta ens endúiem les mans al cap, desesperats.
Però a la segona va la vençuda. ¿No? Després d'uns rebots, el nostre Chicharito Juan Camilo Moriones, JCM, fa un xut espectacular des de fora l'àrea, en un cantó, que es cola per tota l'escaire. Dels millors gols de l'any. I res de sort, eh! =).
Minut 60. 4-4.
20 minuts pel final.
20 minuts en que hi va haver de tot.
Havia entrat, després del gol, el Ruma per l'Andrés. De mig no jugaria el Romaní, sinó que ho faria el Camilo.
Poc duraria.
Al minut 64 el Camilo s'encararia amb el seu lateral esquerra (ja havien saltat chispas moments abans) i ambdós s'encararien. Això faria que l'àrbitre els expulsés. Als dos.
10 contra 10 doncs.
Després va haver-hi una mica de marro, poc, però per allà estava el Codina i també el Tomàs, que amb les muletes és perillossíssim. El Josep ens demanava les claus del vestuari ràpid per a que el Camilo abandonés el camp, però després de buscar-les per tota la banqueta, no les vaig trobar. Ja no era el Waterboy, sinó que era el Botiquinboy. No, no queda tan bé.
I quan tot semblava que quedaria així, que empataríem, que aniríem a jugar contra el Performance després d'un empat... va aparèixer el Ruma... ¿o era Don Andrés? ¿O potser va ser la mà del Kubala qui va fer entrar la pilota? ¿O potser la de l'Èric? Nou cas per a Iker Jiménez a Cuarto Milennio.
Xut del Romaní que, després de que el porter la toqui, entra per dalt. Es va destapar l'eufòria. El Ramón i jo vam saltar al camp i ens abraçàvem saltant juntament amb l'Andrés. Aquest últim va donar un cop de puny a la banqueta que va arribar fins la Plaça Catalunya. Ai aquests cops, aquests cops!
MINUT 80. 4-5! =).
Victòria, tres punts, segons, a 4 del líder, i aquesta setmana vinent, contra els líders, el Performance. Havíem de millorar el nostre joc però si els volíem guanyar. Anem ja amb l'1x1!

L'1x1


Joan Aldavert (Motivat). El fet de que el Biel el deixés sense minuts contra la Trinidad, l'ha motivat. Va encaixar quatre gols, sí, però va fer alguna aturada destacada, com en algun 1contra1, o va estar atent a les pedradas del Barcino que les va rebutjar amb facilitat. Va disputar els 80 minuts i ho va fer més que notablement.









Ramón Obis (Marcador). Ja no és el primer cop que té aquesta funció, marcar al jugador més perillós. En aquesta ocasió potser no ho era, el més perillós, però la banda esquerra del Barcino era la més activa. Eren jugadors ràpids i tècnics. Malgrat tot, més que bé i contra el Performance el tindrem més que preparat, ja que de ben segur que marcarà a un altre extrem ràpid.








Christian Guzmán (Jefesito). Tots sabem que defensa de manera perfecte, i que fa les millors cobertures del món (us ho dic jo, que estic d'excursió cada dos per tres =)), però el Christian millora la seva sortida de pilota partit a partit. Quan s'ha de rebutjar, es rebutja, però quan no la para i fa unes passades (llargues o no) excepcionals. Té una classe magistral.










Víctor Collell (Desapercebut). Doncs sí, no sé si vaig arribar als 20 minuts de partit per la malaurada lesió. Tot és negatiu, tret d'una cosa. No em va donar quasi temps a fer errors. =). Espero recuperar-me aviat i jugar. El dia que em lesioni els dits sí que ho tindré fotut, hauré d'escriure amb els peus! =).









Ian Marca (Complet). Treballa; corre, recupera, es llança a terra, salva gols, talla pilotes (penseu el que vulgueu d'aquest últim comentari), remata de cap, treu de porteria, de falta... quin tros de jugador que tenim! Si és que no m'estranya que sigui Internacional amb el seu país, Andorra!











Albert Puntí (El TAPÓ!). Tot i que aquest no ha estat el partit més defensiu que ha jugat l'Albert, l'adjectiu ve d'una llarga història amb un ex professor d'escacs. És un TAPÓ. Tapona les sortides de l'equip rival, sigui quin sigui, i en aquest partit contra el Barcino se l'ha vist recuperant moltes pilotes i no donant cap pilota partida. S'ha sacrificat al camp. Gran!









Arnau Puntí (Tornado Puntí). És un Tornado, i un Tornado molt polivalent que fins i tot pot jugar de lateral. Ha tornat amb energies de sobres i no es cansa mai. A sobre et fa un golàs i ajuda moltíssim a l'equip. Es nota que ha tornat l'Arnau, que tremoli la defensa del Performance perquè tenim bandes per estona amb l'Arnau. Magnífic!








Andrés Torres (Boxejador). Li encanta donar cops de puny a la banqueta per desfogar-se, però a vegades li passa factura amb alguna que altre bronca =). Va jugar realment bé, no només fent passades bones, que és la seva especialitat, sinó també en l'aspecte defensiu. Marcava a homes alts i no s'arronsava davant de ningú. Partit completíssim avui!













Carlos Rueda (Ariete). Ha vingut des del Juvenil per ser el davanter centre de l'equip i ha fet una molt bona feina. Estava en constant moviment entre els centrals, ha ocasionat el segon gol i ha estirat a l'equip. En la segona part ha fet alguna jugada en concret driblant-se a nombrosos jugadors. Moltes gràcies per venir!









Bernat "Berni" Arnal (Romàrio). Recordant el golàs que li va marcar Romàrio al Reial Madrid amb aquella famosa cua de vaca, el gol que ha marcat avui el Berni ens l'ha fet recordar a més d'un. Ha estat majestuós. A banda del gol ha ft un partidàs al mig del camp, alguna passada a l'espai boníssima com alguna al Camilo i esperonava l'equip i als jugadors en els moments crítics. Enorme, com la dedicatòria!




Juan Camilo Moriones (¡CHICHARITO, SIN DUDA!). En mi opinión, ha sido el mejor del partido. El más trabajador, ha marcado dos goles, los dos importantísimos, y como que jugaba por banda derecha ha ayudado mucho al lateral en el aspecto defensivo. Lleva ya diez goles en liga y le pisa los talones a Codina. ¡Sigue así!








Iván García (Gràcies!). Ha entrat quan m'he fet mal i ni jo mateix ho hauria fet millor. Segurament la seva veterania fa que veiem de l'Iván un jugador segur a l'hora de marcar rivals i un jugador més que segur amb la pilota als peus. No erra quasi mai a les passades. En aquesta ocasió tampoc ha decepcionat. Estarà en forma en el partit contra el Performance!











Miquel "Miky" Alcarria (Fresc). Va entrar a la mitja part per l'Arnau i va jugar tota la segona part d'extrem dret. És un jugador ràpid i amb capacidad de desborde que fa la feina d'extrem dret de manera perfecta. Va fer alguna centrada destacada al Carlos, que van ser un constant perill per la defensa del Barcino. Podríem dir que va posar en escac! a tota la defensa del Barcino! =).









Pau Romaní "Ruma" (DON ANDRÉS). DON ANDRÉS DON ANDRÉS DON ANDRÉS DON ANDRÉS DON ANDRÉS DON ANDRÉS DON ANDRÉS DON ANDRÉS DON ANDRÉS DON ANDRÉS DON ANDRÉS DON ANDRÉS DON ANDRÉS DON ANDRÉS DON ANDRÉS DON ANDRÉS.









Dani López (Infartao). No es la primera vez que ganamos por un gol ni será la última. Tiene que aguantar siempre resultados ajustados y seguro que esto no debe ser sano. Bueno, tranquilo míster, esta semana contra el Performance no tendrás que sufrir tanto, resoldremos antes de la media parte y a la segunda nos dedicaremos a tocar y tocar =)











Josep de Gregorio (¡Las llaves! ¿¡Dónde están las llaves!?). No les trobava per enlloc, i és que les tenia ell, les claus del vestuari. Quines penques! =). Està pendent de tot i fa magníficament la seva feina, no dic res que no hagi dit ja. Ara bé, sempre que puc l'ajudo portant les aigües, això sí que se'm dóna millor a mi que a ell.







La setmana que ve tenim el partit més complicat de tota la temporada a casa. Ens visita el líder, el Performance (per si encara no ho sabíeu) a un camp on no hem cedit NI UN SOL PUNT. Llavors què, ¿ens ajudareu? Aquest partit l'hem de guanyar perquè podem fer-ho. Agrair novament a l'afició que s'ha desplaçat fins al camp del Barcino per ajudar-nos a guanyar el partit. Novament gràcies. Espero poder-vos escriure la crònica del partit vivint el partit des de dintre del camp! A l'entrada Análisis del míster tindreu l'Espai per apostar per a que aposteu =).  Fins la setmana que ve!


Víctor Collell 






No hay comentarios:

Publicar un comentario