martes, 15 de enero de 2013

Jornada 12; La Florida CF - UB Catalònia

Tornar-vos a demanar disculpes per no haver publicat la crònica del partit contra el Poble Sec. Espero que no m'ho tingueu en compte d'ara en endavant i que seguiu llegint el bloc! Gràcies! 

Pre-partit
Primer partit d'aquest 2013. Primer partit després de la tornada de vacances. Hauríem de veure com estava l'equip, després d'aquesta aturada per vacances i d'aquesta primera setmana d'entrenament ens enfrontàvem a La Florida, un equip de taula baixa que duia 6 punts en lliga i amb poques aspiracions a pujar a places més davanteres. Esmentar que el Performance, líder de la lliga, l'havia guanyat 22-0. No hase falta desir nada más.
Sortia amb molt de temps de casa per anar a jugar al camp de La Florida, a Hospitalet. Sembla ser que el Cata es transforma lleugerament quan juga a les terres de l'Hospitalet, per no dir lluny de La Jaula. El Pubilla Cases ja ens havia fet baixar dels núvols en aquella ocasió. Havíem d'estar preparats.
Vam arribar al camp a les 9:30 després de preguntar a dos ancians de l'Hospitalet per saber com s'arribava al camp. Imagineu-vos si vam sortir amb temps. Érem els primers en arribar al camp. No hi havia cap jugador local, ni el seu entrenador tampoc (ni el nostre). Qui sí que hi havia era el seu segon entrenador, personatge clàssic de L'Hospi, amb el seu parlar peculiar. Yo me pateé to'hs los campos de furbol de Cataluña, ¿es que sabes lo qué pasa'h? Ola k ase. Que ahora el furbol ya no es lo de antes, ¿sabes lo que te digo o qué, chava'h? Com diria el meu bon amic Ferran Monegal, Personatge Pintoresc!
Observava l'estat del terreny de joc, la graderia, les condicions atmosfèriques (no us ho cregueu pas per això, ho haig de posar) i les dimensions del mateix camp. No estava mal. Durant la nit havia plogut i el camp estava humit. Teòricament ens havia d'afavorir, al nostre joc. Ojo al dato. TEÒRICAMENT.
Poc a poc anava arribant la gent al camp i ja ens donaven el nostre vestuari. Vestiríem de liles. O blaus. O violetes. O roses. Blau descolorit. I PUNTO.
No contàvem de La alegría del equipo Camilo Moriones, que no podia venir al partit degut que estava a Navarra. Una llàstima, perdíem a un jugador important ofensivament, que col·labora molt al joc de l'equip i una cosa molt important, que té gol. Una cosa molt important també és que sempre està alegre i transmet bones sensacions a l'equip! Esperem que segueixi així. No contàvem amb el Camilo, però...
Coooooooompte perquè entra un personatge IMPORTANTÍSSIM al bloc! El retorn d'Arnau Puntí amb el Cata! Aquesta setmana ha entrenat amb nosaltres i s'ha trobat bé, disputaria alguns minuts al partit, i ajudaria moltíssim a l'equip!
Abans d'escalfar, ja teníem alineacions confirmades. Estàvem a punt per la dura batalla a les terres de L'Hospitalet!
1. Joan Aldavert.
2. Ramón Obis.
3. Christian Guzmán.
4. Iván García.
5. Ian Marca.
6. Albert Puntí.
7. Tomàs Giró.
8. Andrés Torres.                                                    
9. Jordi Codina (Atikteimportaah).
10. Bernat "Berni" Arnal.
11. Oriol Dieguez.
12. Víctor Collell.
13. Èric García.
14. Miquel "Miky" Alcarria.
15. Pau Romaní "Ruma".
16. Arnau Puntí.  :)

El partit
Alineacions confirmades, el partit començava i al camp de La Florida (que també tenia aspecte de Jaula) feia una rasca considerable. Els pares (l'afició) s'aixoplugaven a un porxo que hi havia a la graderia. Destacar que a la graderia hi havien cadires, però hi havia forats. Semblava que se les havien emportat. La pela és la pela.
Bé, sembla ser que a partir d'ara no caldrà que us expliqui l'inici del partit. Sí, clar que sí, si ja ho sabeu tots. Començaven perdent. Li explicava amb tranquil·litat a l'Arnau que aquí al Cata és lo més normal del món, i que si començàvem perdent era bon senyal. Remuntaríem, doncs com sempre.
Minut 7. 1-0. (En aquesta crònica posaré el nom dels golejadors, perquè us feu una idea dels noms dels jugadors de l'altre equip). Marcava Abdelhdi Cherkaqui. Nét de Hosni Mubarak i fill de Bin Laden i Karim Abdul-Jabbar.
El que no era tan normal era que l'equip no jugués massa bé i que no reaccionéssim davant de La Florida. Feia fred, la graderia estava ensopida, se sentien, de tant en tant, uns crits tímids de Caaaaaaaaaatalòonia!
No ajudava massa per això. Segon gol de La Florida, centrada des de la banda dreta de l'atac que s'enverina poc a poc i es cola a la porteria del Cata després de tocar el pal. Es posaven les coses xungues (doncs com els de l'altre equip) a Hospitalet.
Minut 19. 2-0. Marcava Alexis Andrée Flores Encarnación. Sense comentaris, o com diria el Sergio Ramos, without comments.
El partit no anava bé. No. No tocàvem bé la pilota. No jugàvem a futbol. L'altre equip tampoc hi ajudava... entrades dures, pèrdues de temps, pelotazo y patapum pa'rriba.... fins que...
Minut 26 de partit. 1contra1 del Comandante Codi. El porter rival surt de la seva àrea i sembla que toqui amb la pilota amb les mans. En el refús, el Tomàs, que passava per allà, xuta de primeres i marca. No obstant...
L'àrbitre xiula les mans del porter! Falta a la frontal....
I expulsió!
La Florida es queda amb un home menys. I ves per on que... no tenen porter suplent. Un jugador es posa de porter i el porter es retira del camp resignat i maleint entre dents.
El xut de falta no entra.
Aquest fet em recorda molt a la final de la Champions del 2006, amb el partit FC Barcelona - Arsenal FC, on l'Arsenal va perdre el seu porter Jens Lehmann en comptes de donar per vàlid el gol del jugador del Barça Ludovic Giuly. En aquella ocasió el Barça també perdia.
I va acabar guanyant!
Mitja part i entràvem al vestuari. La Charla de equipo es va convertir en Bronca de equipo. Havíem de millorar el nostre joc si volíem remuntar.
Sortia a escalfar juntament amb el Miky. Entraríem per l'Iván i per l'Uri respectivament.
El joc va millor una mica, teníem més control de la pilota, combinàvem més,... el gol no arribava...
Pilota que controla el Miky botant dins l'àrea. Traveta del jugador de La Florida i penal!
Picava el Berni.
El porter (jugador) ni es llançava a per la pilota i començava la remuntada.
Minut 52. 2-1. Marcava el Berni.
Minuts després, passada de la mort que rep el Miky dins l'àrea. Tanmateix, està d'esquenes a porteria. Aconsegueix girar-se i anota un autèntic golàs!
Minut 61. 2-2. Marcava el Miky.
Quasi al mateix instant, centrada de córner que el més llest de la classe remata amb el cap elevant-se a tota la defensa. Sí, novament el Berni!
Minut 64. 2-3! Marcava el Berni!
I per no perdre el costum, un altre gol del Codina que continua amb la mitja d'un gol per partit. Golàs des de quasi mig del camp, amb un xut que agafa una rosca imprevisible i el porter no pot fer res. Com Cristiano Ronaldo. Espectacular!
Minut 72. 2-4. Marcava DJ Codi.
Semblava que guanyaríem amb poques dificultats, però no seria així. Tot i anar dos gols per davant i que només faltaven vuit minuts (teòricament) per a que acabés el partit, vam patir.
Primer de tot, lesió desafortunada de l'Èric. Entrava el Joan, nosaltres sí que teníem porter. Esperàvem que no fos res.
A la sortida d'un córner ens empataven. Jugaven en curt, centrada al segon pal i gol. Sí que patiríem sí.
Minut 77. 3-4. Marcava Bryan Daniel Parrales Armijos. Sí sí, Parrales!
L'àrbitre afegiria 7 minuts d'afegit. 7! Fins al 87 que jugàvem. Tot i això i patint una mica, ens vam poder endur els tres punts! Segurament que no ha estat el millor partit nostre, però la victòria no ens la treia ningú!

L'1x1
Joan Aldavert (Antonio Adán). El porter de la primera part del Cata, va haver d'entrar també a la segona degut a que l'Èric es va fer mal (ja tardava). Va estrenar guants al partit. Li van jugar alguna mala passada! L'adjectiu li ve de que com que ara Adán és el porter de la Lliga per al Madrid, el Joan ho és per al Catalònia. Esperem que a ell no el sancionin!






Ramón Obis (Titular indiscutible!). I indiscutible, juga quasi tots els minuts (en aquesta ocasió no ho va fer degut a una malaurada lesió als últims minuts) =). És fixe per l'equip i ho demostra fent els partits que fa. És un gran jugador i per la seva banda no acostuma a tenir masses problemes per resoldre les situacions de perill. Cada setmana més i millor!









Christian Guzmán (Bueno, siete goles pa' un central no tá' mal, ¿no?). Doncs no, i aquesta mateixa frase li deia al Josep ell mateix. L'únic defensa golejador de l'equip, marca per tots nosaltres i de sobres. Quan una d'aquestes faltes màgiques li tornin a entrar, el porter rival no hi podrà fer res. No ha marcat avui, però que consti que no és la seva feina, i ha fet un partit realment esplèndid. Tallava totes les pilotes aèries.






Iván García (Marcador). Li tocava, segurament i amb el permís dels porters, la tasca més difícil de totes en el passat partit; la de marcar a l'home més perillós de La Florida. Un home ràpid i àgil, però l'Iván no li va posar les coses fàcils. Va estar en el lloc quan tocava i on tocava, i se'l va poder veure fent alguna pujada per la banda. Sembla que vol marcar gols, com el seu ídols, el COSSU!, del Cagliari, equip italià.











Ian Marca (Ian Mundo Deportivo). Li podia posar també Ian Marca (Ian Falla), però no seria el cas! Va fer un partit memorable, es va fer notar al camp, va salvar-li el cul a l'equip als minuts finals treient-li del mateix cap una pilota que semblava que ja entrava. Va fer un gran partit, doncs com sempre, si és que ja no sé que més posar. De tant en tant es queixa del fred. Va home, si no és res, andorrano! 













Albert Puntí (Ultramagarrufilingolengo). (Examen de lectura). Aquest és l'adjectiu que més utilitza el Jordi Basté del Polònia, programa de TV3. I tot i que no sé què vol dir, és el que més se li ajusta,... ¿no?. Molt bon partit, va ajudar més a l'equip en tasques defensives, i ho va fer perfecte. Al mig del camp costa molt de superar i recupera la posició molt ràpid. Puntímbauer es fa notar!












Tomàs Giró (Paparra). Doncs sí, partit complet del Tomàs, que va atacar, defensar, pressionar, es va tacar el pantaló per recuperar la pilota, posava el cos,... va fer de tot, un màquina. Per banda esquerra a la primera part i per banda dreta a la segona, és un jugador molt polivalent que ajuda moltíssim a l'equip i entrena cada dia millor. Gran partit, destacadíssim!











Andrés Torres (Interior). Entrava de titular al partit fent de parella de ball amb el Berni i l'Albert al mig del camp. Buscava la profunditat de l'equip amb passades a l'espai, tot i que va tenir poca participació degut a la pressió asfixiant de La Florida. Va ser substituït per l'Arnau a la primera part quan l'equip perdia 2-0. Esperem veure'l a les pròximes setmanes novament de titular, senyal de que ha treballat i s'ho mereix!

Jordi Codina (Sí, ha tornat. He is back. Cristiano Ronaldo). Va fer un GOLÀS amb majúscules a la segona part, el 2-4, xut des de fora l'àrea que es col·lava a la porteria rival fent un efecte igual al d'Oliver i Benji. El porter ni l'ensumava. També va jugar tot el partit, i vull felicitar-lo públicament per contenir-se al partit i no entrar a les provocacions dels jugadors de La Florida. Va xutar amb tota la ràbia possible i va trencar la xarxa de la porteria. Enrome, Cristiano!







Bernat "Berni" Arnal (Agafant el timó de l'equip). Doncs sí, el capità es va fer càrrec de tot; va ocupar-se de remuntar el partit quan perdíem 2-0 amb dos gols, un de penal i un altre a la sortida d'un córner. Després va meravellar i va premiar a la grada amb les seves assistències i el seu joc, magnífic i eficaç, com podeu veure. Pot tenir alguna semblança amb Joan Verdú... bé, no no, m'he equivocat, de moment ell és millor.









Oriol Dieguez (Amenaçant la porteria). Com sempre que està al camp, va repartir joc i no només això, sinó que les seves internades per banda en els minuts finals de la primera meitat quasi ens donen un gol per retallar diferències abans de la mitja part. Va donar amplitud a l'equip, i també profunditat, va complir i de ben segur que en les properes jornades es veurà recompensat amb un gol!










Víctor Collell (En un partit com aquest, no fallava...). No, no fallava; evidentment anava per terra, en més d'una ocasió, amb entrades dures o bé tocant la pilota... si és que em treia dos caps. Deixant a la defensa només amb tres homes, vaig pujar quan l'equip necessitava la victòria i vaig mantenir-me quan ja guanyàvem i el partit era encara obert. Tenia també la difícil missió de cobrir la torre del número 8, tot i que tampoc vaig patir massa.








Èric Garcia (Iker Casillas). No és que fes un paradón espectacular, ni que li salvés el cul a l'equip com ho fa Iker, però és el porter que entra a la segona meitat! Malgrat que va ser imbatut i va estar tranquil, se'n va anar del camp amb un sabor agredolç, degut a que el tenim de baixa i estarà aproximadament una setmana. Segurament que es perdi el partit contra la Trinitat. Esperem veure't aviat!

Alexis Sánchez vive uno de sus mejores momentos como azulgrana



Miquel "Miky" Alcarria (Li treu al Camilo el personatge d'Alexis Sánchez). Va entrar a la segona meitat i va ser un factor clau en la remuntada de l'equip. Va marcar un gol, va provocar un penal, va crear espais, s'enduia a la defensa i va tenir ocasions de marcar algun gol més. Com l'Alexis; ara que l'Alexis marca, ell també. Esperem tenir-lo al 100% en els pròxims partits, que seran molt i molt durs!









Pau Romaní (I mira que no va passar inadvertit al partit!). Una curiositat molt curiosa d'aquest partit és que, S'HAN DEIXAT AL ROMANÍ A L'ACTE DE LA WEB DE LA FEDERACIÓ CATALANA DE FUTBOL! I no precisament perquè es veiés poc al partit, al contrari, quan va entrar ho va fer realment bé deixant asseguts a tres rivals amb la volteta màgica de Xavi. No s'arronsava davant dels rivals, i ho valoro molt!







Arnau Puntí (BENVINGUT DE NOU!). Va disputar ja uns minuts al partit, va entrar a la primera part i després va ser canviat per unes molèsties. Esperem que no sigui res. Tot i el parón d'entrenaments o partits, va entrar i va ser molt dinàmic (va rebre una targeta groga també) =). Va donar detalls de la seva agilitat, velocitat, contundència, i tampoc s'arronsa GENS davant dels amics de La Florida! =).



I la setmana que ve, juguem contra la Trinitat, també molt marrulleros. Juguen força brut pel que sabem, entren fort, venen amb sancionats, reparteixen llenya i tenen noms semblants als de La Florida. Dir que juguem a La Jaula i que de moment només hi hem aconseguit victòries, i que hem de seguir així, sigui quin sigui el rival. Ens dedicarem al futbol, res de xerrameca ni provocacions, nosaltres a lo nostre. Ara bé, el camp ha d'estar ple. Animeu a amics i familiars que s'animin a veure'ns jugar. Que vingui gent. Ens farà falta en aquest dur partit. Òbviament compto amb la col·laboració de Tomàs Mr., Cheerleader oficial del Cata, comandi com sap el partit. Fins la setmana que ve! Aconseguirem la glòria, fins al final Catalònia! Anem ja amb l'espai per apostar!


Espai per apostar
Estrenem aquest apartat amb la idea de que vosaltres els lectors pugueu apostar pels diferents partits de la nostra categoria (Segona Divisió Cadet Grup XIII). Podreu apostar escollint tres opcions; poseu un número u (1) si creieu que la victòria serà de l'equip local. Poseu un número dos (2) si creieu que la victòria serà de l'equip visitant. Poseu una lletra ix (X) si creieu que el resultat final serà d'empat. Podeu enviar les vostres respostes al següent mail; Victuu.blondie@gmail.com o bé a victorcollell@hotmail.com. També podeu entregar-me a mi personalment (Víctor Collell) un paper amb els matxos i les vostres apostes. Cada setmana hi haurà algú que tindrà més encerts que un altre, i ja pensarem en algun premi especial (no us espereu res especial (ni no especial)) =). Les votacions es tancaran cada divendres a les 00:00 h. Qualsevol mail enviat a partir d'aquella hora serà rebutjat (tot i que sé que poca gent enviarà mails a altes hores de la matinada per apostar!) =). Rebreu un mail de tornada conforme hem rebut les apostes. És totalment gratuït.
Apostes per la jornada 13 de la Segona Divisió Cadet Grup XIII (dies 19 i 20 de gener).
























Per a més informació:
Resultats de la Jornada 12 i Classificació de la Segona Divisió Cadet (Grup XIII)

No hay comentarios:

Publicar un comentario