jueves, 17 de enero de 2013

CRIDA A L'AFICIÓ



Catalonians, Catalonianes.
Lectors del bloc aliens a l'equip:
Com ja deveu saber (i si no ho sabeu us ho comunico), aquest cap de setmana juguem a casa, al Camp de les Llars Mundet conegut com La Jaula, on cap equip ha aconseguit puntuar, tots han sortit sense punts. Juguem, com anava dient, contra la Trinidad A, un equip molt semblant al nostre en quant a punts. Juguen molt i molt bé i si van per darrera nostre és per mèrit nostre i no per errades d'ells.
Els veig (i es caracteritzen) per ser un equip dur, que entra fort, sense por, marrulleros, una mica guarros si em permeteu l'expressió. És un partit realment important i una victòria seria importantíssima (tot i que si perdem està clar que no passa absolutament res!).
Faig, com bé diu el títol d'aquesta entrada al bloc, una crida a l'afició. També ho dic a la crònica del partit contra La Florida. La graderia (o les cadiretes) han d'estar plenes. Convideu a amics, familiars, coneguts, amics de l'escola,... tothom que vingui, animi i sobretot, s'ho passi bé, serà benvingut. Tots units fem força!
I m'adreço especialment també a tots aquells que vinguin, que animin (espero que no sigui demanar massa =)). Juguem a les 10:00 h., nosaltres hi estarem a les 9:00 h. Feu córrer la veu. Com més serem, més guanyarem, i tot i que la dita no diu ben bé així, de ben segur que també és cert.
PD: No oblideu fer les vostres apostes per la següent jornada de lliga!
PD 2: També ha estat publicat al bloc l'Análisis del míster (La Florida) por Dani López. Llegiu-lo!

No hi falteu! Diumenge 20 a les 10:00h. al camp de les Llars Mundet! Us hi esperem, el Cata us necessita!


Víctor Collell

No hay comentarios:

Publicar un comentario