Jornada 9; UB Catalònia - Unificación Llefià

Pre-partit
Quin freeeeeeed!
¡Congelats! tenia els mocs quan arribava a les nou del matí a La Jaula. No hi havia però excusa per no jugar i no donar-ho tot al camp. La Jaula congelada encara es fa més temible.
Ens enfrontàvem al Llefià, un rival de la talla similar a la del Sant Andreu, vuitens a la taula. No teníem informe del seu equip, ja que l'horari del seu partit va ésser impossible de veure per els nostres Ojeadores oficials. El nostre corresponsal Ramón no va poder organitzar una quedada per anar-los a veure. Que estrany. Li exigim massa, deu tenir massa feina a les redaccions de la Sexta (recordar que treballa per Minuto Y Resultado a la Segunda Divsión Cadete.
No sabíem tampoc la tàctica ni la formació que utilitzava el Llefià. Ens enfrontàvem a un rival desconegut. Ells, no obstant, tampoc coneixien a qui s'enfrontaven, ni el camp que visitaven. Que tremolin, que venen els Cadells del Catalònia per menjar-se a tot aquell que gosi atacar La Jaula. Groar.
Si guanyàvem al Llefià ens intentaríem colar a les primeres places de la Lliga. Destacar que en aquesta jornada s'han suspès dos partits, des del bloc es desconeixen els motius, tot i que hi ha indicis que diuen que un partit no es va disputar perquè els dos equips tenien una equipació molt igual i s'havien oblidat la segona equipació. Si em permeteu; Ha, ha, ha, hahahahahaha. Colla d'imbèee....
DJ Codina va començar a pinchar ja dins al vestuari amb la música màquina batejada com a Música del Up&Down (discoteca famosa en el jovent d'avui en dia). One, two, three, four, Uno, dos, tres, cuatro. ¡DALE! ¡Don't stop the paaaaartyy!
(Quina crònica més estranya... cada dia se'm en va més la olla).
Sortíem a escalfar (vosaltres direu si escalfàvem o no, redéu... qualsevol tenia ganes de córrer amb aquest temps). Per tant, alineacions confirmades!
17. Camilo Moriones.

Abans de començar el partit, però, vídeo per a motivar als jugadors. Seguit d'imatges combinades amb música (partit contra el Sant Andreu) i algun que altre vídeo, com la magistral falta llançada pel Christian que posava el 2-3. Acaba el vídeo i petita charla del Dani motivadora combinada també amb música, concretament la de Gladiator.

El partit
Els jugadors fa setmanes que estan assabentats d'això del bloc i de les cròniques. I un partit poc animat i poc emocionant, doncs... no té gràcia. Per això fan que succeeixin fets inexplicables i sobrenaturals al terreny de joc (i fora). Una mica més de deu minuts de joc quan s'avança el Llefià aprofitant una centrada des de la banda, un gol bastant afortunat, si se'm permet. ¿Un golet per donar emoció, defensa?
Minut 12. 0-1.
¿Que el Catalònia està perdent a La Jaula? No us preocupeu, gent, no volarà ni un punt. ¿Qui podria ser avui l'heroi? .... Hmm ... El Codina fa uns partits que no marca... Codina, ¿què et sembla si avui marques un Hat-trick i tornes a ser el Pitxitxi? Codina respon: ¿I m'emporto la pilota a casa? ¡CON TODA LA MANO ABIERTA!
Passada vertical del Berni (una més) que deixa a la defensa venuda per a que el Codina encari al porter i marqui amb poques dificultats retornant l'empat al marcador. ¡Delantero pichichi¡
Minut 18. 1-1.
Durant aquests primers minutets, l'àrbitre va ser força protagonista, interrompent el joc contínuament i xiulant-nos vint faltes en contra i una a favor. Fixeu-vos si va ser protagonista que va haver d'amonestar al nostre entrenador Dani, que per a que això passi, ha de ser gorda la cosa. També sembla que s'ha dirigit a algun jugador en concret del nostre equip amb males maneres, parlant fi. Una mica vergonyós per ser un àrbitre. Espero que els àrbitres no estiguin al corrent del bloc, que depèn del que digui, m'agafen la matrícula.
L'equip va estar molt correcte a la primera part, van sortir algunes combinacions que semblàvem el Barça i tot. Tocàvem bé la pilota i això ens donava confiança.
El Camilo va entrar per l'Oriol per intentar regalar-nos un gol.
Si a l'anterior partit deia que podia incloure un apartat anomenat El xou de la banqueta, aquest partit no va estar de menys. Feia molt fred, i les batalles per tenir més manta eren realment divertides. El Dani també va ser víctima del xou; una pilota refusada li va anar directament a l'ull que se li va inflar com una pilota de ping-pong.
Ens vam avançar quan faltaven menys de deu minuts per a que acabés la primera part. Passada de l'Albert que deixa al Codina amb la canya a punt per fer una vaselina al porter i avançar-nos.
Minut 32. 2-1.
I abans de la primera part, augmentem l'avantatge. Falta que li fan al Christian dins l'àrea. Pica Codina i Hat-trick!
Minut 38. 3-1.
A la mitja part el meu Aprendiz de Waterboy Tomàs Giró Mr. va omplir les ampolles d'aigua ja que jo havia d'escalfar, entraria a la segona meitat. Per tant poc vaig escoltar de la Charla de equipo.
Arrencava la segona meitat. Entrava jo per l'Iván i l'Andrés pel Tomàs Jr., òbviament.
El joc no semblava que hagués canviat massa. Centrada del Berni de falta que el Christian pentina i s'anota un golet més a la llista de pitxitxis. Val a dir que és l'únic defensa que ha marcat de l'equip (snif, snif).
Minut 48. 4-1.
No obstant, un minut després ens tornaven a retallar diferències amb un gol imparable per l'Èric, en un 1contra1. L'estirada, no obstant, va ser molt bona.
Minut 49. 4-2.
No podíem abaixar la guàrdia. Ara bé, al minut 54 el Llefià es quedava amb 10 jugadors per l'expulsió d'un d'ells per doble targeta groga. Bon vent!
Destaco una GRAN aturada de l'Èric amb el marcador de 4-2, en un 1contra1 endevina les intencions del davanter del Llefià i dóna ales a l'equip, GRANDE!
Després també expulsaven al seu entrenador, per protestar una targeta que hauria d'haver rebut jo mateix. Reconec que me la podria haver tret, una patada al pit ho acostuma a ser. Consideraria que va ser involuntària i vaig sortir indemne de la jugada.
Després d'uns minuts, el Miky (que havia entrat al terreny de joc) centre de cullera a l'interior de l'àrea i el Pau, aprofitant un rebot, marca el cinquè.
Minut 58. 5-2.
Ens van marcar un tercer gol que em fa mal de redactar, perquè són gols que fan fàstic. Falta a favor del Llefià, a la frontal de l'àrea. Xut ras que no pot interceptar la barrera i a l'Èric se li escapa la pilota i la mateixa entra. Coses que passen, i que passin així, amb 5-2 al marcador, millor ara.
Minut 68. 5-3.
Victòria importantíssima a La Jaula, una vegada més. A casa som imparables. Arribarà un dia que un punt se'ns escaparà, és molt possible. Però tant de bo que aquest camp sigui el més temible de la Lliga!

L'1x1

Joan Aldavert (Retallant diferències). Doncs sí, retalla diferències amb l'Èric al Trofeu Zamora particular del bloc. Avui ha encaixat un gol però la seva actuació ha estat bona. Poca feina i sempre segur. Cada dia millor amb els peus i parant jugades clau. El dia que marqui la diferència en un partit, tremolarà Casillas. No ha pogut fer res al gol.

Ramón Obis (Segur per ambdues bandes). Ha jugat la primera part per banda esquerra i la segona per banda dreta. I a les dos ha estat impecable. Avui els laterals hem estat més endarrerits de lo normal, per conservar l'avantatge i per defensar el seu 4-4-2. Tot i això no s'ha pogut estar de pujar per banda i penjar pilotes a l'olla com ja ens té acostumats.

Christian Guzmán (Suma y sigue). Un gol més del Christian, que continua marcant sense parar. El seu desig de marcar i ser pitxitxi és enorme! Té fam de gols i això s'agraeix, no és típic d'un central. Avui de cap aprofitant una centrada del Berni. I tranquil, segur que ja xutaràs algun penal! (i espero que jo també! =)).

Iván García (Titularitat merescuda). Avui l'Iván entrava com a titular, i s'ho mereix. A part de que els seus últims partits havien estat realment bons, sobretot el del Sant Andreu al Narcís Sala, està entrenant molt i molt bé i encara que nevi no faltarà a l'entrenament. Avui ha estat segur en defensa i ha complert bé.

Ian Marca (Indescriptible). Em vaig prometre que trobaria adjectius. Em rendeixo. Impecable novament, cada dia es supera (tot i que sembli impossible). Té una seguretat al darrera impressionant, amb una sang freda digne d'admirar i treu la pilota jugada realment bé. Sense paraules.

Albert Puntí (De ferro). A la Charla de equipo el Dani ens deia que el pivot perfecte era Busquets, aquell que complia totes les funcions del pivot i de manera perfecta. Doncs el pivot perfecte cadet és l'Albert, que no només és magnífic defensivament, sinó que també trenca la defensa amb passades a l'esquena. (Oh, stop it, you! =)).

Oriol Diéguez (Combinatiu). Avui, a la primera part, l'equip combinava bé, i quasi totes les combinacions passaves per les seves botes. Donava ritme al joc de l'equip i velocitat a la pilota, a part d'amplitud a l'equip i profunditat. Va entrar novament a la segona part i va fer alguna acció destacable.

Pau Font (Gladiador). Lluita cada pilota, no en dóna cap per perduda, corre, es desmarca, xuta... i marca! I a més remata amb el cap i aprofitant el rebot marca, xapó. Avui molt bona actuació, una de les millors de la temporada. És una barreja entre Xavi i Iniesta, de Cesc no, que ja és més alt. =).

Jordi Codina (Killer). Jordi Codina treu la metralleta i comença a disparar a tort i a dret matant a qualsevol que se li posi davant, sigui el porter rival o l'àrbitre. Avui Hat-trick i recupera la condició de Pitxitxi. I evidentment, pilota cap a casa! Enorme Cristiano!

Bernat "Berni" Arnal (Assistent (¿Què? ¿Si o no?)). Oi tant que sí, i és que el Berni és fan número 1 de l'Espartac Peran. Avui ha fet un partit molt complet, al mig del camp amb aquest trivot de migcampistes tenim Catalònia per estona. Quin gran jugador, enorme capi!

Tomàs Giró (Polivalent). Et pot jugar de tot i et pot fer de tot. Si és extrem, desborda, dribla, centra. Si és mig, fa unes passades espectaculars i combina realment bé. Jugui on jugui fa perfecte la seva funció. S'està estudiant la possibilitat de posar-lo de porter. Segur que també ho faria bé. Per cert, és un excel·lent ballarí, i en concret del Gangnam Style!

Víctor Collell (Llançador de faltes). No se sap quantes faltes a favor hem tingut a la frontal de l'àrea, i se les anaven tornant amb el Christian, el Berni i el Codina. Ara, a l'últim minut ja li he dit al Christian; ¿Pico yo, no? i estic segur que abans que acabi la temporada alguna llançaré. Que graciós. Avui amb no tant recorregut.

Èric García (Tacat). Se li ha tacat l'actuació amb el tercer gol que ha encaixat, au va! Tots sabem el porteràs que tenim i ja ens ha salvat en moltes ocasions. Un error el té tothom, i quan els tenen els porters és quan més es noten. Ànims, que el partit seu ha estat molt digne, i ara escrivint això em moro de ràbia!

Pau Romaní (Passant fred, ¿eh?). A la banqueta teníem tots fred, però el Romaní un dels que més. Tapat fins dalt i sempre reclamant el que és seu, ha entrat a la segona part de refresc i ha demostrat novament la seva classe. Magnífic a l'hora de fer passades.

Andrés Torres (Elegant, doncs com sempre). Entrava a la mitja part juntament amb mi i ha demostrat ser un jugador polivalent, podent jugar d'extrem o d'interior. Té una elegància amb la pilota als peus envejable. I una qualitat i una tècnica envejable també!

Miquel "Miky" Alcarria (Enxufat!). Va entrar al camp volen demostrar el que val. Va faltar, doncs com jo, dos dies a entrenar, i ha entrat més motivat que mai i ha aconseguit repartir una assistència. Llàstima que li ha faltat el gol, però tranquiiiiils, ja arribarà, quan es desperti la bèstia, fin de ciclo.

Camilo Moriones (Eléctrico). Entró a la primera parte para que el equipo remontara, y siempre que entra, pasa algo especial en el partido. Es Chicharito Hernández; desborda con su dribling y su desborde, y gran compañero. ¡Muy querido también por la afición!

Dani López (Currante). Piensa cada día en el equipo, por no decir cada hora, y su dedicación y sus ganas ayudan mucho a ganar los partidos. Vive mucho los partidos del equipo. Hoy ha sido traicionado por un balón cabrón que le ha rebotado en el ojo, ¡pero así intimida más!

I a qui representa que haig de posar com a segon entrenador en el dia d'avui?

Josep de Gregorio (Lesionao). Es va lesionar jugant a futbol fa uns dies, però no ha faltat al partit. Acompanyat per crosses, no ha pogut entrar al camp, però ha estat al vestuari i sempre col·labora per l'equip. Gràcies per venir!

Tomàs Giró Mr. (Defensor dels Walkie Talkies). Avui no ha estat al terreny de joc, però sí al vestuari. Portava els Walkies per si de cas, i ha ajudat en tot l'Aprendiz de Waterboy. Haurem de cronometrar qui tarda més en omplir les ampolles i començar a constituir un rècord!

Sergio Andrés Moriones (¡Ayudante número 1!). Nos ha ayudado hoy, siempre lo acostumbra a hacer cuando puede, pero como hoy faltaban ayudantes nos ha ayudado, por ejemplo, a calentar. ¡Es un grandísimo jugador, ojo al dato!

Hem viscut bones sensacions al partit. A partir d'ara, tots els partits seran passats per fred, i ves que algun dia hi hagi neu. Quina crònica sortiria. Segurament que no jugaríem el partit.
La setmana que ve no hi ha partit, és pont. D'aquí dues setmanes ens espera l'Escola Brafa, rival que hem de guanyar sí o sí. L'equip entrenarà dilluns i dimecres, divendres no. Gràcies a l'afició per venir en dies com aquests, que fa un fred que pela. S'agraeix! Fins d'aquí dues setmanes!
PD: En breu tindrem el vídeo que ens han passat abans de començar el partit, torneu a mirar el bloc a partir de dimarts i el veureu penjat en aquesta mateixa entrada! Moltes gràcies!