sábado, 9 de marzo de 2013

Jornada 18; UB Catalònia - Martinenc FC

Pre-partit
Choque de trenes diumenge a La Jaula. Un fort Martinenc visitava La Jaula amb fam de victòria després de l'empat a 3 a l'anada. Un partit (aquell) que podria haver caigut per qualsevol dels dos equips, semblava que el Martinenc el tenia de cara, però dos gols, un del Codina (allà es va revelar com a Balotelli) i un altre del Berni (que en breu penjarem la seva entrevista) van pujar l'empat al marcador. Segurament que també ens esperava un partit molt igualat a La Jaula, igualat, però sobretot dur. Tres punts vitals per donar confiança a l'equip i seguir lluitant per l'ascens. Tot està per fer i tot és possible! 
Teníem baixes, però esperem recuperar-les aviat ja que sembla ser que no trigaran massa en tornar. 
No tindríem a l'Ian, que per motius X no podria disputar el partit, tot sembla indicar que s'havia quedat a casa estudiant per els exàmens assassins que ataquen als alumnes de la ESO en les properes setmanes. 
L'Oriol tampoc vindria, i aquest era baixa d'última hora. Havia caigut malalt la nit abans i al matí no estava en les condicions per disputar el partit. Per sort la baixa seria de curta duració. 
El Tomàs segueix amb la seva lesió de llarga duració però poc a poc ja està millor i segurament que el veurem jugant contra el Parc, un partit importantíssim. Tan de bo. 
I faltava també el Camilo, que després de donar-nos a tots un bon ensurt ingressant a l'hospital després d'un entrenament, no disputava el partit (no per això, el Camilo ja està molt millor i totalment recuperat). 
Contàvem però de la presència del Carlos Rueda, que baixaria a ajudar-nos a tirar endavant aquest partit i si podia ser, estrenar-se amb nosaltres. Gràcies per venir!
Havíem de recuperar el nostre bon joc i quin partit millor per fer-ho que en aquest. Vam fer una teràpia després de l'escalfament, just abans de començar el partit. ¿Donaria els seus fruits? 
Alineacions confirmades. 
1. Joan Aldavert. 
2. Ramón Obis. 
3. Christian Guzmán. 
4. Víctor Collell. 
5. Miquel "Miky" Alcarria (sí, heu llegit bé =) ). 
6. Albert Puntí. 
7. Arnau Puntí.                                                            
8. Andrés Torres. 
9. Carlos Rueda. 
10. Bernat "Berni" Arnal. 
11. Jordi Codina. 
12. Iván García. 
13. Èric García. 
14. Pau Romaní. 

El partit
Va ser en general un partit molt intens, semblant a d'altres que hem jugat ja anteriorment. Vam fer un bon partit, segons diuen alguns, els millor de la temporada. Sobretot destaquem la intensitat de l'equip, les ganes, com vam sortir al camp, ho vam donar tot... us ho relato. 
Ja us avanço que el Miky, que jugava de central, faria un autèntic partidàs i demostraria ser un jugador molt polivalent. Va jugar realment bé, felicitats. 
Ens vam avançar amb un xut de falta llunyana del Christian magníficament executada. Supera la barrera i entra per l'escaire de la porteria del Martinenc. Un autèntic golàs, sí senyor. 
Minut 9. 1-0. 
Ara que el Martinenc també jugava amb molta intensitat i treia les seves armes. Juga força semblant a nosaltres. Jugada del seu extrem dret (el marcava jo!) que se'n va cap al centre i després d'una sèrie de refusos i de driblings confusos, marca per baix al nostre porter Joan, que res podia fer. Tornem a començar! 
Minut 13. 1-1. 
I ojo, perquè arriba Pitoniso Vito. Portava dues jornades dient que l'Albert es quedava a les portes del gol i que tenia "fam de gols". Doncs ojo perquè Pitoniso Vito l'encerta. 
Llàstima que l'Albert marqués a la nostre porteria =). 
Minut 26. 1-2.
Però el Cata volia guanyar el partit. I qui millor per empatar el partit que el Carlos, que després d'una pilota morta botant al cantó de l'àrea petita, l'empalma amb la dreta i la creua, per a que res pugui fer el porter. Una definició digne d'Alexis Sánch... de Samuel Eto'o. =). 
Minut 34. 2-2. 
I així anàvem al descans, empatats, amb el marcador igualat i el partit completament obert. 
Havíem de millorar diferents aspectes en el joc, les corregiríem al vestuari amb el míster, 
Havia estat un partit força ofensiu, amb moltes ocasions per ambdós equips, potser més ocasions per els visitants, però força igualat. Un partit entretingut per a la gent que s'havia desplaçat fins La Jaula (que no era poca). 
Arrencava la segona part a La Jaula
I gol! 
Minut 40. 3-2. 
En el primer sospir, passada a l'interior de l'àrea per el Carlos que fa una mitja volta i marca amb un xut ras rosant el pal. Un autèntic golàs.
I per golassos, el del Codina. 
Falta llunyana a favor. La xuta el Codina. Sembla que el xut va fort i ben col·locat, però topa amb la barrera. Al rebot, la pilota li ve botant, i fent una mitja volta i des de tres quarts de camp, engalta un xut magnífic amb l'esquerra que entra per damunt la porteria defensada pel Martinenc. Un golàs amb tots els ets i uts. Va venir quasi seguit del tercer. 
Minut 45. 4-2.
I ja típica en nosaltres, va venir la encerrona de la segona part. Igual que contra la Trinidad, ens vam defensar amb mossegades, esgarrapades i cops de cap (exagero un pèl només =) ). Ens van marcar un gol, al cap d'una bona estona, després d'una passada a l'interior de l'àrea a l'esquena dels centrals. 
Minut 67. 4-3. 
Vam patir una mica, poc, però vam demanar l'hora moltes vegades. La segona part es va fer eterna i vam defensar la porteria a mort i vam córrer com jabatos. Una victòria importantíssima per escalar posicions, dues, de la sisena a la quarta, i veient a l'horitzó un partit contra el Parc altre cop al Camp del Pont de Marina seria interessant. Un parc que tan sols ha perdut dos partits; contra el Performance, líders de la classificació, i precisament contra nosaltres. Si ja els vam guanyar un cop, ¿per què no ho podríem fer una segona vegada? Força cata

L'1x1





Joan Aldavert (Confiat). El Joan va jugar sense por, destaco molt una acció on un davanter del Martinenc fa uns barrets (o un intent dels mateixos) al Christian i el Joan va sortir rapidíssim i contundentment per allunyar la pilota. Va jugar amb confiança i sense por, però clar... quan et marquen gols en pròpia, ¿poc pots fer, oi? =). És broma, és broma.








Ramón Obis (Infranquejable). Va jugar de manera molt segura, amb confiança i de manera contundent. Es mostra molt segur en cada partit i això fa que l'equip confii totalment en ell. De lateral dret és un segur de vida i després d'un lateral esbojarrat com jo, al cap i a la fi va bé tenir a algú que preserva més =). No dubtem però que es mor de ganes de marcar i farà lo impossible per aconseguir-ho.






Christian Guzmán (Obrellaunes). Moltes vegades marca, i quan ho fa, ho fa el primer per obrir la llauna del partit i donar el primer pas cap a la victòria. Es va retrobar amb el gol i li donarà encara més confiança. Defensivament plusquamperfecte, va estar magistral en moltíssimes ocasions i, encara que no hi era l'Ian, tenia a un company que el va suplir de manera perfecte!





Víctor Collell (#GraciasSara (#GràciesVictor)). Sembla ser que el vostre humil cronista es dedicarà també ara a fer entrevistes a gent rellevant del Catalònia, de moment ja ha entrevistat al capità de l'equip, el Berni, i té pendents altres entrevistes, com podrien ser als místers, als nous fitxatges d'enguany i als veterans d'aquest equip. Un puntàs seria fer-li l'entrevista al Moya, ¿no trobeu? =).












Miquel "Miky" Alcarria (El reciclatge no havia acabat). Sembla ser que el Miky acabarà sent el jugador més polivalent de l'equip, podent jugar de davanter centre, d'extrem (ambdues bandes) d'interior i ara també de central (reso perquè no se li doni bé fer de lateral =) ). Va jugar perfecte, per alt va ser l'amo i senyor del partit. Un partit memorable d'el Miky, dels millors de la temporada per no dir el millor.













Albert Puntí (Ja ho va preveure Pitoniso Vito). Ara a l'equip tenim un vident (un servidor) que portava escrivint en dues cròniques que l'Albert s'havia quedat a les portes de marcar i que tenia "Fam de gols". Doncs encertada l'he, perquè l'Albert va marcar, una pena que fos en pròpia, però jo no havia predit pas a quin equip li marcaria! =). Pel que fa al partit, una roca al mig del camp. Fantàstic un cop més.











Arnau Puntí (Magnífica parella Zipi y Zape). Des del meu punt de vista, el millor partit de l'Arnau enguany. Va córrer tot el que va poder (i més) i malgrat que no va marcar, va jugar més que bé. Ara que juguen els cosinets junts (¿queda mono això últim eh? =) ) el Catalònia fa més por i és més temible, però alhora fa més gràcia veure dos de la mateixa família jugant en un mateix equip. Rotllo germans Milito.






Andrés Torres (Tic-tac). Un rellotge és el que és l'Andrés, que al mig del camp és una màquina de repartir joc cap als davanters. En aquest partit ha hagut també de fer moltes funcions defensives i les ha complides més que bé. En cada partit progressa i madura com a jugador i en el seu joc es nota. Ara que malauradament el Berni s'ha lesionat, podria ser peça clau a l'equip.










Carlos Rueda (Mag). Es va treure dos golets del barret com aquell qui res, demostrant ser un enorme davanter i un enorme jugador de futbol amb el partit de diumenge. Va ser clau en la victòria de l'equip. En els passats dos partits que havia disputat amb nosaltres s'havia quedat sense marcar, i contra el Martinenc per fi ho va aconseguir. Moltes gràcies per venir, i fins aviat!











Bernat "Berni" Arnal (Aclaparat i assetjat per la premsa =) ). Després del partit, nombrosos eren els periodistes que assetjaven al Berni per fer-li preguntes sobre el partit i sobre la seva persona, però només li va concedir les preguntes a un dels periodistes =). Pel que fa al partit, es va quedar sense marcar (cosa insòlita en ell) i el Shaarawy Codina ja l'ha avançat. No us preocupeu que quan torni, vindrà amb ganes de marcar =).












Jordi Codina (Codina el Shaarawy =) ). Amb el new look que duu el Codina (que estem segurs que és per intimidar als rivals però sobretot als defenses =) ) s'ha guanyat no el mot de Balotelli, no el mot de Cristiano sinó el mot de Stephan el Shaarawy. I no només físicament, sinó que també futbolísticament té semblances amb el jugador del Milan. Va marcar el gol del partit des de molt lluny i ara sí oficialment el pitxitxi de l'equip.







Iván García (Totalment recuperat). Després de unes poques setmanes de baixa, l'Iván va entrar a la segona meitat per (com sempre) donar tranquil·litat i estabilitat a l'equip (la que no dono jo =) ). Va estar extra-segur a la segona part, quan l'equip més ho necessitava per mantenir l'avantatge en el marcador. Està en un molt bon estat de forma i esperem que segueixi el seu estat de gràcia =).






Èric García (Que no s'assembli a Valdés, si us plau =) ). ¿Que per què ho dic? Perquè el Valdés no renova! Esperem que l'Èric segueixi un any més en aquest magnífic equip que hem creat. No va tenir un paper clau, una mica de ràbia acumulada per encaixar un gol, però va haver d'intervenir poc i això segur que ens ho agraeix (ho fa poques vegades =) ). Sembla que aquesta setmana s'ha lesionat... ¿Soy de cristal? =).








Pau Romaní "Ruma" (S'ha acabat el somni, JAJAJA! =) ). No! Romaní, treu-te del cap això de ser lateral perquè en tenim 3 sense contar-te ni a tu ni a l'Arnau ni al Tomàs i el meu lloc perilla (sense contar els nombrosos entrenaments en els que falto =) ). Que és broma home, que ho fas molt bé, i tot i que en aquest partit has jugat d'extrem, no dubto en tornar-te a veure't de lateral =).








I la setmana que ve, tornem a jugar novament al Pont de Marina, un camp que personalment m'agrada. Juguem contra el Parc, el segon classificat, que tan sols ha perdut dos partits; un a La Jaula contra nosaltres i l'altre a casa del Performance. Haurem de vigilar molt amb aquest equip que és molt i molt fort i s'ha reforçat en aquest mercato d'hivern sembla ser que amb dos fitxatges realment bons i inesperats alhora. Us esperem a les 17:30 h. al Pont de Marina. Fins aviat!

Víctor Collell, Falto més a entreno que Ronaldinho en els seus temps de glòria.


Per a més informació consulteu els següents enllaços o links: 







No hay comentarios:

Publicar un comentario