domingo, 20 de enero de 2013

Jornada 13 (el número de la bona sort); UB Catalònia - La Trinidad

Pre-partit (dic això del número 13 perquè curiosament estem al Grup 13!)

Tots sabíem (i quan dic tots em refereixo a jugadors, entrenadors, afició) que aquest partit era importantíssim. Un rival molt i molt dur visitava La Jaula; La Trinidad. A l’entrada anterior a aquest bloc anomenada “CRIDA A L’AFICIÓ” dic que (i escric textualment): Els veig (i es caracteritzen) per ser un equip dur, que entra fort, sense por, marrulleros, una mica guarros si em permeteu l'expressió. Doncs tampoc m’ho han semblat tant. Sí que m’han semblat però que eren molt xerraires i una mica provocadors, i que sí, que entraven fort, però tampoc era res de l’altre món. Els lleons devorarien a la seva presa a La Jaula sense pietat. 
Arribàvem al Camp de les Llars Mundet, conegut com La Jaula a les 9:00 h. La convocatòria era molt àmplia, els reserves quasi no hi cabrien a la banqueta. No jugaria el "Miky", no sé ben bé perquè i no m'atreveixo a dir res per si m'equivoco. No sé si estava malalt, si estava esquiant, si s'havia quedat a casa mirant errades de l'Alexis Sánchez per animar-se... o cap de les respostes anteriors (és broma, és broma =)). 
Qui sí que jugaria seria l'Arnau, que s'incorpora a l'equip definitivament i que poc a poc de ben segur que anirà agafant minuts. Quan el tinguem en plena forma, tindrem encara més gol! 
I qui tornaria amb nosaltres també seria un vell amic com el Pau, que després de les seves aventures amb el Cadet A, no oblida tampoc el seu Cadet B. 
Qui havia de baixar també seria el Pol Fàbrega, però per unes molèsties després de jugar el seu partit contra el Sant Andreu amb el Cadet A no vindria, i baixaríem finalment al Pau. 
I debutaven amb nosaltres dos excel·lents futbolistes com són el Víctor Peñalver (pivot defensiu) i el Biel Bufort (porter), ambdós també del Cadet A. Els hauria d'incloure a l'1x1! (Gràcies per venir). 
Havíem d'escalfar, preparar el partit amb la clàssica Charla de equipo, i veure un vídeo realment emotiu i molt i molt ben fet que de ben segur que ens ha ajudat a aconseguir la victòria. Destacar que avui jugàvem amb un 4-2-3-1, i no el 4-3-3 al que estem acostumats. Alineacions confirmades! 
1. Biel Bufort. 
2. Ramón Obis. 
3. Christian Guzmán. 
4. Víctor Collell. 
5. Ian Marca. 
6. Albert Puntí. 
7. JUAN Camilo Moriones. (JCM). 
8. Víctor Peñalver. 
9. Jordi Codina.                                                          
10. Bernat "Berni" Arnal. 
11. Pau Font. 
12. Iván García. 
13. Joan Aldavert. 
14. Andrés Torres. 
15. Pau Romaní. 
16. Arnau Puntí. 
17. Tomàs Giró. 
18. Oriol Diéguez. 

El partit
Sempre dic que com més gols tingui el partit, més llarg serà aquest apartat. Doncs aquest partit, curiosament, només n'ha tingut un, de gol. Tot i que hi ha hagut accions a destacar a dojo. 
A la primera meitat hi ha hagut moments de tot, dominàvem, ens acorralaven... i quan pitjor estàvem jugant, gol. A favor! Marcava el Camilo, ¡con su tacatá! a passada del Codina. "Passada" .... =). 
Minut 29. 1-0. 
Hi van haver, com deia, moltes accions a destacar; un travesser d'ells d'un córner directe (sí sí, directe) una pilota que no se sap ben bé si va entrar a la nostre porteria després de que al Biel se li escapés i toqués primer al travesser i després al pal, amonestacions de l'àrbitre... entre d'altres. 
A la mitja part tot seguiria igual, la Charla era clara i no teníem res fet. 
A la segona part vam aguantar estoicament. Quasi tota la segona part vam estar tancats al darrera, acorralats per la Trinidad. El Codina va tenir un 1contra1 claríssim que no va poder materialitzar. Ains... =). 
Poca acosa a dir, els hi van expulsar un, però en els nostres partits ja es normal, que li diguin al de La Florida. Victòria, els tres punts novament es queden a La Jaula i, segons!

L'1x1


Biel Bufort (Donant "una miqueta" d'emoció al partit =)). Ha fet un autèntic partidàs, amb aturades destacadíssimes, estirant l'equip amb els seus serveis llargs, i transmitent molta seguretat al darrera. És un autèntic porteràs i ens ha ajudat moltíssim. Ha donat "una miqueta" d'emoció degut a que quasi li marquen amb una rematada de cap des de molt lluny. Gràcies per venir!








Ramón Obis (Marcador). En l'anterior partit contra La Florida el marcador era l'Iván. Doncs en aquest ho ha estat el Ramón, que marcava el jugador més ràpid de l'equip rival. Tot i això no li ha posat les coses gens fàcils, l'ha seguit de ben aprop i no l'ha deixat quasi ni respirar. El desgast físic ha estat present, però no m'estranya, amb el que corre a cada partit, i sobretot aquest! 








Christian Guzmán (Contundent). Davant un equip com la Trinidad, no ens podíem arronsar i el Christian no ho ha fet. Ha estat, a part de contundent, segur, fort i estant al seu lloc sempre, no n'ha deixat passar ni una.  Estava sempre on havia d'estar. Si segueix a aquest ritme podríem parlar d'una millora partit a partit (i mira que és difícil!) =). 








Víctor Collell (El futbol és un esport de risc). No és que tingués por, no... però si a part de futbol he escollit fer també escacs és per alguna cosa (véase bloc de Peona i Peó. =). No és la classe de partits que m'agraden, a mi m'agrada més pujar esbojarradament, però avui s'havia de defensar costés el que costés. Malgrat això, molt satisfet pel treball fet i content per la victòria. 














Ian Marca (Mur). Això és el que és, un mur, perquè no passa ni una. Els rivals ja temen en veure l'Ian a la parella de centrals, saben que els hi costarà moltíssim sobrepassar la defensa del Cata (sense contar-me a mi, és clar =)). Cada dia més i millor, és que ja no sé que més dir, plusquamperfecte, excels, macarrònic, ultramagarrufilingolengo... 












Albert Puntí (Màquina (mai millor dit)). Sí, és un màquina amb el treball que fa al mig del camp, sobretot defensivament, recuperant pilotes, llançant-se a terra, inclús donant mostra de la seva qualitat amb detalls tècnics amb l'esperó... i sí, és una màquina, porta un chip enganxat a la bota que li conta els kilòmetres entre d'altres. Partidàs! 









JUAN Camilo Moriones (JCM). Al entrenamiento de miércoles le dije que era Neymar con este peinado que lleva. "No" dijo rotundamente "Yo zoy JCM. Juan Camilo Moriones". Tiene razón, el es único, hoy ha hecho un auténtico partidazo. Ha marcado un gol, ha desbordado per banda, se ha meao dos o tres veces a su marcador... y ha acabado con un bulto en la cabeza y nadie sabe por qué!







Víctor Peñalver (Ell no ha donat emoció al partit). Ha acabat, segurament, el més cansat de l'equip, ja que a part de jugar ahir contra el Sant Andreu amb el Cadet A ha jugat també els 80 (més) minuts d'avui. Segurament el que ha corregut més de l'equip, ha fet un partit esplèndid i s'ha enganxat al número 9 com una paparra. Sembla que ha anat bé. Gràcies per venir! 







Jordi Codina (El Fallagoles). Que no Jordi, no em peguis, no ets cap Fallagoles, ets el pitxitxi de l'equip amb 12 chicharros en 13 partits, i que avui no ha pogut ser, (i n'has tingut una claríssima, desgraciat) però tot el Cata t'ho perdona (i el porter rival també). Val a dir també que li has fet una assistència magnífica al Camilo per a que marqués. La pregunta del dia és; ¿era verdaderament una passada, o era un xut? =). 








Bernat "Berni" Arnal (L'imprescindible). Imprescindible per guanyar, per jugar bé, per tocar-la al mig del camp, per combinar, per defensar i atacar... és el capità del Cata i això és molta responsabilitat. Avui ha jugat realment bé, també s'ha quedat sense marcar, però ho compensa tot amb el treball que fa al mig del camp. També creix partit rere partit, sens dubte. Avui de mitja punta! 











Pau Font (Treballador). Ha estat molt i molt bé, venia, aparentment, amb molèsties, però no s'ha notat gens. Ha cobert totes les pujades del lateral de la seva banda perfectament i alhora d'atacar ha tingut una actuació destacada. Ha deixat mostres de la seva qualitat amb detalls tècnics. Ha estat a tot arreu i també ve de jugar dos partits seguits. Gràcies per venir! PD: Maca la foto, ¿eh?












Arnau Puntí (Sempre "Al loro"). Ha entrat a la segona part pel Camilo per refrescar a l'equip i donar velocitat a dalt. Se li deia que es posés davant de la pilota quan hi havien faltes en contra, però ell deia "Sí sí", però no ho feia. Fins que m'hi he posat jo i resulta que ja havien demanat distància. Manda huevos. S'acopla dia a dia de nou a l'equip i quan el tinguem en forma, serem encara més imparables! 








Tomàs Giró (Lateral! Paparra). Sí, novament paparra, i aquesta vegada jugant de lateral, posició nova, novíssima per ell. Tranquil, per mi també ho era i mira'm ara! (no sóc el millor exemple, ho sé =)). Ha fet un partit molt seriós, marcant al més ràpid de l'equip en la segona part, i no s'ha trobat malament en la nova posició. Va prometre que si guanyàvem ballaria el Gangnam Style i ho ha complert. Bon partit! 






Dani López (Enorme). Ha sido clave en la victoria de hoy, no ha fallado haciéndonos jugar un sistema al que no estábamos acostumbrados, ha vivido el partido intensamente y también se puede decir que lo da todo en el campo. El vídeo ha sido un auténtico puntazo. ¡Grande el entrenador que tenemos!










Josep de Gregorio (Enorme). Plusquamperfecte en la seva feina, no se li escapa una, això sí, t'ho demano; SI EL CHRISTIAN COLA UNA PILOTA, TARDA EN DONAR-LIS UNA ALTRE! =). És broma, és broma. Fa perfecte la seva feina. A seguir així!  






(Iván García, Joan Aldavert, Andrés Torres, Pau Romaní, Oriol Diéguez). Malauradament, ells no han pogut tenir minuts en el dia d'avui, cosa que em sap greu, òbviament, i si un no juga, ¿no l'haig de posar a l'1x1? Trobo que sí, les meves opcions eren fer-lo o no fer-lo, però excloure'ls mai. Són igual d'importants que els demés, perquè un equip és un equip, però cada vegada és més difícil mantenir un lloc fixe a l'equip (digueu-m'ho a mi!). Destaco que no s'han desanimat, que dilluns vindran entrenar amb les màximes ganes i que segur que els veurem jugant ben aviat! 















































































Agrair a l'afició que ha vingut avui a veure'ns tot el suport que ens ha donat, avui i durant tota la temporada. Un 10. Ha influït moltíssim al partit, sens dubte. Esperem tenir tanta gent mirant-nos quan juguem a casa, és un gran incentiu per l'equip. Moltíssimes gràcies! Tan de bo que seguim així! Fins la setmana que ve!
PD: No sé com encara no ho he fet, però felicito al pare del Miquel "Miky" Alcarria ja que moltes d'aquestes fotografies són seves. ¿Què seria d'elblocdelcata sense ell? Moltíssimes gràcies! =). 
PD 2: En la propera entrada Análisis del míster penjaré el guanyador de les apostes d'aquesta jornada 13, igual que el vídeo que ens han passat avui abans del partit! 
PD 3: Les fotografies específiques de L'Afició les penjaré en breu en un nou apartat anomenat Galeria de fotos!

No hay comentarios:

Publicar un comentario