domingo, 27 de octubre de 2013

Jornada 4; UB Catalònia - CE Júpiter

PERQUÈ QUAN MARQUI TEMBLARÁ ESPAÑA =)
Pre-partit
Albert PuntíMés enllà dels dubtes que us pugui generar el títol (sobretot per als que no haveu vist el partit =) ) ens centrarem primerament en el Pre-partit, on tampoc és que hi hagin masses coses a destacar, però sempre va bé fer una petita introducció abans d'una parrafada... o això diuen els professors de llengua =).
La convocatòria era total. A excepció de l'Albert Puntí, que no podia disputar el partit per temes de tramitar la fitxa federativa, però ja sabem que la setmana que ve estarà a punt.
Rebíem un Júpiter amb els mateixos números que nosaltres, sis punts i les dues victòries aconseguides en els dos primers partits de lliga, per tant també venia de perdre el seu últim partit. Ens esperava un partit difícil davant un rival que majoritàriament contava de jugadors de primer any però amb un físic impressionant. Tenien alguns jugadors amb una estatura realment considerable. En tot cas, Robertinho Carlos pot amb tots =).
Poca cosa més, destacar també que l'escalfament previ al partit el faríem al Camp 3 de les Llars Mundet (Camp petit para los amigos =) ), que el podríem batejar amb el nom de la MiniJaula.
Dins del vestuari hi trobàvem unes frases fetes pels mateixos entrenadors per a motivar-nos abans del partit. Malgrat tot, els jugadors del Cata quasi no tenien ulls per a les frases, el que sí que tenien eren boques per a discutir temes relacionats amb El Clàssic viscut ahir =).
Charla de equipo (pràcticament más de lo mismo, el pa de cada dia), jugadors preparats i alineacions confirmades!
1. Guillem Rocas.
2. Ramón Obis.
3. Marc Delgado.
4. Roberto Carlos.
5. Christian Guzmán.
6. Luis Calsamiglia.
7. Bryan Lojan.
8. Sergio González.
9. Jordi Codina.
10. Bernat "Berni" Arnal.
11. Jorge Morillas.
12. Víctor Collell.
13. Antonio "Toni" Ruiz.
14. Pau Font.
15. Víctor Hoyos.
16. Andrés Torres.
17. Arnau Puntí.
18. Nacho Aguilar.

El partit
Christian GuzmánEl partit començava de forma incerta per als locals. Aturada de molt mèrit del Guillem als pocs minuts que mantenia l'empat. El mantenia momentàniament, i és que en pocs minuts s'avançava el Júpiter amb una rematada de cap des de la frontal després d'un desajust defensiu. Jo respirava tranquil a la banqueta (on estàvem muntant un xou, com a cada partit =), i és que que ens marquin primer, és bon senyal i ja habitual en aquest equip.
Minut 8. 0-1 (Sergi Delgado). 
Poc a poc, molt poc a poc, la cosa s'anava posant bé. Certament nosaltres no jugàvem a res i en ocasions vèiem un partit d'acudit entre un equip i altre. Molt pobre en tots els sentits, defensivament no ho estàvem fent bé i el mig del camp havia d'aparèixer, tant ofensiva com defensivament. I és que si el mig del camp del Cata és poc participatiu, l'equip ho passa realment magre, i és que què faria aquest equip sense aquest mig del camp.
I en un contraatac, el Sergio cedeix al Codina en una posició més que dubtosa per a que aquest defineix sol davant del porter amb solvència. Que per què més que dubtosa? He vist un fora de joc com una catedral. Ai, Undiano, Undiano... aquests liniers... =)

Andrés TorresMinut 25. 1-1 (Jordi Codina). 
Poc a poc la cosa millorava, però el partit era incert. I després d'una gran jugada del Ramon per banda dreta, culmina una centrada rassa per al Berni que amb el peu dret i des de la frontal l'ajusta al pal dret de la porteria defensada per el Júpiter. Gran gol i gran assistència!
Minut 31. 2-1 (Bernat "Berni" Arnal). 
I quan semblava que recuperàvem el bon joc, passada a l'espai de la defensa del Cata, el Christian i un davanter visitant forcejen fins que aquest darrer cau i l'àrbitre xiula un penal també més que dubtós. I a més targeta groga al Christian que feia cara de pocs amics davant l'actuació arbitral (avui molt pobre).
Xut a la dreta de la porteria defensada pel Guillem. El davanter enganya al porter i firma l'empat a La Jaula.
Minut 34. 2-2 (Gerard Sánchez). De penal. 


Arribàvem d'aquesta manera a la mitja part. Moltes coses a corregir de cara al segon temps on esperàvem millorar el nostre joc per a endur-nos el partit.


Víctor CollellComençava així doncs la segona meitat.
I si una cosa tenia el Cata que no tenia el Júpiter era físic, més físic. I va ser clau per a que l'equip s'endugués la victòria.
En una segona part on dominàvem i el Júpiter tenia moltes poques ocasions, semblava que no hi havia manera de que arribés el gol. Curiosament entrava jo a la segona meitat quan...
Passada a l'espai que rep el Berni a l'interior de l'àrea. Xut creuat que refusa al porter i CAU ALS MEUS PEUS.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA PÁNICOOOOOOOOOOOOOOOOOO
A menys d'un metre de la porteria la pilota em cau als meus peus. No havia tocat la pilota en tot el partit, bé acabava d'entrar. Remato com puc, a la remanguillé, la pilota la treu un central tòtem a la línia de gol i quan ja m'estava cagant en tot (perdoneu el vocabulari) el Comandante agafa el rebot i marca a plaer.

QUASI COLEEEELL, QUAAAAASI! =)




Arnau Puntí



Minut 62. 3-2 (Jordi Codina). 
I quan la cosa ja s'estava acabant, enorme assistència del Pau a l'Arnau que defineix a plaer i es consolida com el pitxitxi del Cata. Enorme el nostre Gudjohnsen definint magníficament davant la porteria rival.
Minut 76. 4-2 (Arnautovic Puntí, àlies Gudjohnsen). 
Es xiulava el final d'un partit trepidant a La Jaula. Victòria, tres punts i 3 de 4. Ens fem forts a casa. Força Cata!







L'1x1
Guillem Rocas


Guillem Rocas (Més enllà d'un bon porter). Contant que al primer gol no hi tenia res a fer i que el segon el va encaixar de penal, va fer una aturada en concret providencial amb el 0 a 0. Sobretot va ajudar a l'equip fent nombroses passades en llarg als davanters, i és que en aquest darrer partit ha demostrat ser un jugador amb moltíssima força a l'hora de xutar.






Ramón Obis



Ramón Obis (Estratosfèric). Molt de compte a l'estat de forma d'aquest jugador que s'ha guanyat el respecte de tothom amb les seves actuacions. Passa (i no em canso de repetir-ho) per un moment dolcíssim. Avui a banda de la magnífica assistència ha tingut una gran actuació en tots els sentits. A la mitja part tenia molèsties i ja l'he advertit: "Si te duele, ¡no dudes en pedir el cambio!" =)







Marc Delgado




Marc Delgado (Carrilero). Tothom sap que el Marc és un lateral de gran recorregut. Avui però ha hagut de defensar millor que millor al seu extrem dret que era realment perillós, a banda de que el Cata ha intentat jugar més per banda dreta, sobretot a la primera part. No dubtem que en properes actuacions tindrà més participació, l'equip ho necessita!












Roberto Carlos (Mr. Chewing gum). A l'estil de Sir. Alex Ferguson, sempre amb el xiclet a la boca, el Roberto ha completat un altre partidàs en tots els sentits. Posant a ratlla als davanters de quasevol equip (sigui quin sigui el mètode =) ), el Cata té un segur de vida a contracte definit amb aquest jugador. ¡Grande Roberto!






Christian Guzmán (Mascherano). L'única diferència entre el Christian i el Mascherano? Que el nostre amic (per als culés) Undiano no va xiular penal i el senyor Andrés Barranco, àrbitre del partit (si és que té nom d'àrbitre, eh?) sí que ho va fer. Res Christian, com el de Masche, el teu NO ho era =). Partidàs, central imprescindible.









Luis Calsamiglia (Tocat). Venia arrossegant molèsties des d'aquesta setmana prèvia al partit i ha sigut substituït a la primera part. També ha hagut de currar molt, degut a que l'equip passava per un mal tràngol el pivot defensiu és dels que més pringa. Avui no tan actiu a l'hora de treure la pilota, però molt atent defensivament.














Bryan Lojan (Defensiu). Com tota la banda esquerra (veáse Marc Delgado) ha estat més defensiu que de costum per la dificultosa banda dreta del Júpiter. Malgrat tot, lluita com el que més i es baralla per cada pilota. A l'hora de fer la pressió és dels més destacats de l'equip, en cada partit. Encara s'ha d'estrenar amb l'equip, però no trigarà en fer-ho!







Sergio González





Sergio González (Sacrificat). A mitjans de la primera meitat se li demanava al Sergio que marqués de ben a prop a un jugador del mig del camp de l'equip rival que estava fent molt mal a l'equip rival. Ha fet la seva funció més que bé i a sobre ha contribuït a l'hora de crear joc. Un altre molt bon partit del Sergio, que continua sumant molts minuts.





Jordi Codina






Jordi Codina (Ha tornat el killer). Comandante Codi ha tornat amb la pistola a punt per tornar a marcar gols. I ha tornat jugant de titular i marcant dos gols, tal vegada els més importants; el de l'empat a 1 i el 3 a 2 (amb la meva col·laboració! =) ). Només li desitgem que continuï a aquest nivell durant tot l'any, parlaríem d'un Codina estratosfèric.








Bernat "Berni" Arnal





Bernat "Berni" Arnal (Lluitador). Ha estat en els moments clau. Quan l'equip el necessitava, allà estava. Avui ha fet molta feina al mig del camp defensivament parlant i com sempre ha marcat el seu golet de torn aprofitant una gran passada del Ramón, i això que en podria haver marcat més. Un bon Berni és igual a un bon Cata.











Jorge Morillas (Autopista... òbviament, amb peatge =) ). El Jorge avui era defensat per un lateral esquerra que de defensar en sabia tal vegada més que un servidor, i és que que al Jorge li costi desbordar a un defensa no és normal. Maaaalgrat tot, partidàs, sobretot en una segona part on de pivot defensiu ha jugat més que bé.








Víctor Collell (El fallagoles). Per una gran ocasió que tinc i la desperdicio... No tinc remei. Bé, i sí, sóc el Pepe Reina de l'equip, sempre a la banqueta i muntant xous a la banqueta. Però què voleu que faci, jugadors com el Marc i com el Ramón estan jugant plusquamperfecte i jo... i jo fallant gols. Ja m'arribarà l'hora, ja...















Antonio "Toni" Ruiz (Espectador). Partit tranquil el d'avui per al Toni, que lluita pel Zamora contra el Rocas (actualment van empatats). No ha passat cap tipus de apuro avui i ha transmés molta seguretat a l'equip. No ha fet un Diego López avançant-se de la porteria ni li han clavat cap vaselina =). A seguir així!










Pau Font




Pau Font (Revolsiu). Ha entrat a la mitja part per donar ales a l'equip i així ho ha fet. Molt actiu, podríem dir que el d'avui ha estat el partit més complet del Pau fins ara. Li ha fet una assistència a l'Arnau majestuosa que ha servit per sentenciar el partit. Ha fet moltíssima feina per banda dreta i en molts moments s'ha agradat.







Víctor Hoyos (Collell, Hoyos, calentad... pero con la calma, eh... =) ). Va Dani va, que no cuela... un fart de riure ens fem a la banqueta entre ordres desesperades del nostre entrenador (¡EH! ¡EH! ¡YAA! ¡YAAAA!) i fent comentaris sobre el partit. Avui novament refresc, entrant a la segona meitat tenint una ocasió clara de gol que l'àrbitre ha anul·lat per fora de joc.





Andrés Torres (Kun (xou de la banqueta =) )). Sempre amb el 16 a l'esquena, l'Andrés també és dels qui protagonitza el xou de la banqueta, i és que hi ha alguns que ja som fixes. La falta de participació de l'Andrés en alguns entrenaments fa que el jugador conti de menys minuts que en altres temporades. Quan entra, però, no falla.





Arnau Puntí (Arnautovic!). Que no, que sempre serà Gudjohnsen, però aprofitant l'avinentesa li poso el nom d'un davanter realment interessant com és Arnautovic, un killer nat. Avui ha entrat a la segona meitat i també ha revolucionat el partit amb el seu joc i el seu dinamisme. És clau a l'equip. És clau, i és pitxitxi! Gran l'islandès! =)




Nacho Aguilar




Nacho Aguilar (Lateral... em sap greu =) ). El Nacho ha caigut en un pou del qual no en podrà sortir (o li costarà molt); la maledicció del lateral. Un cop hi caus i el Dani confia en tu per aquesta posició, ja no hi pots fer res. El Nacho és extrem, però enguany ha estat reciclat a aquesta posició que reclama més recorregut i més compromís. Avui ha estat impecable.










I després d'aquest partit, em sap greu comunicar-vos que la setmana entrant no us podré acompanyar al camp de la Vila Olímpica, degut a que estic des de divendres i fins diumenge a Vila-seca amb el Club d'escacs Peona i Peó disputant el Campionat de Catalunya per equips. Lamentant-ho molt tampoc us podré escriure la crònica (merescudes vacances =) ). Què? Algú s'hi anima? Estaria realment bé, recordem que això és elblocdelcata i no elblocdelVíctor!
Potser us agradaria més i tot la crònica del nouvingut (si més no estic convençut que no seria tan llarga i no us faria tant pal de llegir-la =) ).
Apa, Força Cata i fins la propera!
Víctor Collell.



*No us oblideu de votar a l'enquesta del bloc! La trobareu a la part superior dreta!
**També hem incorporat un requadre on anunciem els millors jugadors de cada partit!


Menció especial
La menció especial d'aquesta setmana va dirigida al nostre segon capità!
L'Albert ja ha tornat als entrenaments (esbufegant, per això =) ) i ja està a punt per jugar. El seu debut malaurdament me'l perdré, però ha tornat una persona que ha de ser clau per al bon rendiment de l'equip enguany. Després de les experiències a Londres segur que tornarà més motivat que mai!

Albert Puntí











I des del bloc li dono l'enhorabona a l'Arnau, que s'ha fet un lloc en els pitxitxis de la Lliga! Felicitats crack!
Actualment és el quart en total!



No hay comentarios:

Publicar un comentario