sábado, 30 de marzo de 2013

Jornada 21; UB Catalònia - Pubilla Casas CE

Homenatge al gol a La Jaula
Aquesta crònica la fa l'entrenador, ja que el Víctor, que és qui las fa habitualment, no va poder assistir al partit al estar en un torneig d'escacs. Tot i que no és la meva llengua materna, la faré en català, i així demostro que també em sé expressar en català.

Pre-partit
Aquest diumenge el partit era a les 12 (10:45 convocats, o tres quarts d'onze =)), ja que en el nostre horari habitual com a local (diumenge a les 10) jugava l'infantil A, que guanyaria 2-1 al Sant Cugat. Era un partit perillós ja que a l'anada ens vam deixar dos punts a la visita al Pubilla. Només vindria per ajudar-nos el Carlos Rueda, ja que el Juvenil C descansava, malgrat tot venia de jugar 45 minuts el dia anterior amb el Juvenil B. També venien cansats els Puntí (Albert i Arnau), ja que dissabte van jugar tot el partit sencer amb el Cadet A. L’Andrés i el Codina no van venir a entrenar cap dels dos dies aquesta setmana, el primer a causa de molèsties a l'esquena i el segon a causa d'un estat febril. Cal recordar que divendres vàrem substituir l'entrenament per una partida de Làser tag, amb l'objectiu de passar una bona estona i fer “pinya”. El plantejament del partit era clar, jugaríem amb un 1-4-3-3 (el 1 es el porter i sempre s'ha de posar, és com no posar un accent) jugant des del darrere, amb molta amplitud i amb molta profunditat en atac. Aquesta setmana ja teníem les eines per si l'equip contrari jugués tancat al darrere i defensés a l'àrea. En aquest cas demanàvem molta amplitud, una circulació de pilota molt ràpida per mirar de trobar espais o algun forat, obligant a bascular al contrari, i per últim passades a l'espai molt precises. Després de la xerrada tàctica vaig donar l'alineació que seria la següent:
16. Jordi Codina.

Abans de sortir vam fer la “pinya” al vestuari, amb la ja clàssica música de Piratas del Caribe. En aquest moment vaig notar que l'equip no estava gens confiat, vaig percebre que tothom tenia unes ganes enormes no només de guanyar, sinó de destrossar al equip contrari pel que havia passat en l'anada.

El partit.
Gairebé no havia començat el partit quan vàrem inaugurar el marcador. Era el minut 3 quan Tornado Puntí feia una jugada personal en la que se n'anava del lateral, arribava fins la línia de gol i donava una passada enrere per a que Rueda marqués a plaer.
Minut 3. 1-0.
Quatre minuts més tard de nou el Rueda marcava.
Minut 7. 2-0.
El partit havia començat perfecte i els ulls dels jugador del Pubilla ja es veia la por d'acabar amb una golejada d'escàndol. El joc de l'equip era perfecte, sortíem des del darrere jugant col·lectivament, fèiem jugades combinatives, entràvem per bandes, era un partit de joc ofensiu total. Corria el minut 19 quan un reaparegut Berni marcava un golàs molt semblant al del dia del Barcino. En tenia ganes el nostre capità que va estar molt participatiu-
Minut 19. 3-0.
Al minut 34 de nou el Rueda marcava un gol que li donava un hat-trick en poc més de mitja hora, espectacular! Però la cosa no acabaria pas aquí, tres minuts més tard l’Albert després de tres rebots (la pilota no volia entrar la maleïda!) feia la maneta.
Minut 37 5-0.
I a falta d'un minut pel descans de nou el Rueda feia el sisè, aquest davanter és d'un altre galàxia, 4 gols en 40 minuts. Amb el 6-0 es va arribar al descans.
A la mitja part faríem tres canvis: l'Èric pel Joan, L'Oriol pel Rueda i Romaní per l'Iván. El primer gol d'aquesta segona part arribava als 45 segons! Després de treure de centre rondo entre l'Albert i el Berni, la jugada acaba progressant i el Camilo marca el 7-0. En aquesta segona part el Pubilla es va tancar molt més per no rebre més gols i no pressionaven fins a camp propi. L'Arnau va signar el vuitè i el Ramón (un dels que no havia marcat cap gol fins ara) el novè. L'última mitja hora van entrar el Codina i l'Andrés i aquest primer no va desaprofitar l'ocasió per firmar-ne un doblet. Ja a les acaballes del partit el Miky va marcar el 12-0 definitiu. Sens dubte aquest partit ha estat molt bo a nivell ofensiu, tot i la feblesa del rival dotze gols no són fàcils de marcar. El que sí m'agradaria remarcar és que en aquests tipus de partits s'ha de tenir el màxim de respecte al rival i fer les coses ben fetes, és a dir, que no tothom busqui només el seu gol i jugui per ell mateix. No és que això ho féssim però crec que ho podíem haver fet encara millor.

L'1x1

Joan Aldavert (Cada dia millor!): Gran millora la del nostre porter des de que va començar la temporada fins ara. En aquest partit va tenir poca feina, però va estar molt bé jugant amb els peus.

Ramón Obis (Golejador): Molt bon partit del nostre lateral dret, pujant la banda en atac i molt segur en defensa. Va marcar el seu primer gol amb el Cata, sens dubte no ho oblidarà mai (només calia veure-li la cara després de marcar!).

Christian Guzmán (Kàiser de la defensa): Doncs sí, es el líder de la defensa, va tenir molt poca feina en defensa, però va estar realment genial en la sortida de pilota des del darrere.

Iván García (Segur en totes les accions): Partit tranquil per l’Iván que tornava a la titularitat. Molt segur en la creació del joc i defensivament va estar infranquejable.

Ian Marca (A l'estil Piqué): Va pujar a rematar en moltes jugades a pilota aturada però no va poder marcar. Va estar impecable defensivament i en la creació del joc.

Albert Puntí (Jugón): Gran partit de l'Albert que va ser el timó de l'equip repartint el joc i canviant l'orientació del joc. A més va marcar un gol després de tres rematades i tres rebots. Al descans em va dir: “jolines mister que no entrava la pilota!”.

Arnau Puntí (Tornado): És un tornado perquè quan encara a l'adversari és capaç de tirar-lo a terra i endur-se la pilota. És un jugador amb moltíssima força explosiva. Va marcar un gol i va donar varies assistències, demostrant que des de que va superar la lesió és una peça indispensable per l'equip.

Miky Alcarria (Participatiu): Va participar en gairebé totes les jugades d'atac de l'equip, donant també vàries assistències. Al final va poder marcar el seu golet que estic segur que serà el primer de molts que arribaran fins que acabi el campionat.

Carlos Rueda (Extraterrestre): És un davanter d'una altre galàxia, quatre gols en mitja part. Va tenir una actuació destacadíssima i es nota que s'ha adaptat a l'equip. Tot l'equip li està molt agraït per venir sempre que pot a donar-nos un cop de mà.

Berni Arnal (El retorno del rey): Partit completíssim del capità en el seu retorn després de la seva lesió. Va marcar un golàs, va donar vàries assistències i ens va deixar mostres de la seva enorme qualitat amb canyos i regats impossibles només a l'abast dels millors.

Camilo Moriones (Pantera colombiana): gran partit del Camilo, que venia tocat del turmell, però que va estar fantàstic. Va marcar un gol i va ser un autèntic mal son per al lateral que el marcava.

Pau Romaní (Nou lateral!): Va jugar tota la segona part de lateral, posició a la qual s'ha adaptat genial. Va pujar la banda esquerre amb èxit moltes vegades. Té moltíssima qualitat amb la pilota als peus.

Èric García (Un monstre en el 1x1): No va tenir massa feina però va aturar un 1x1 als minuts finals. També va esbroncar a la defensa que estava una mica despistada al final com a conseqüència del resultat tan ampli. Això demostra la seva enorme competitivitat, sempre vol acabar amb la porteria a zero.

Oriol Diéguez (Bala): Va ser una bala, va jugar d'extrem dret, és a dir, a cama canviada per buscar joc interior i que així pogués rematar amb l'esquerra. No va poder marcar però ocasions no li van faltar.

Andrés Torres (Pura tècnica): Va jugar els últims 30 minuts, va estar molt participatiu al mig del camp, ajudant en la circulació de pilota i deixant a més d'un bocabadat pels seus detalls tècnics. Va acabar una mica ressentit de l'esquena, però per després de les vacances ja estarà al cent per cent.

Jordi Codina (Instint assassí, saca el látigo): Amb només mitja hora va marcar un doblet que el situa com a pitxitxi de l'equip amb 16 gols. Els dos gols són molt de l'estil Codina amb rematades fortes. Remata amb les dues cames i té un xut que fa por als porters.

La setmana vinent ens toca visitar al Poble Nou, 11è a la classificació i que a l'anada ja ens va costar de guanyar. Ens han canviat l'horari, estava programat pel dissabte 6 a les 18h. Passarem a jugar-lo diumenge 7 a les 16h. Espero que ara quedi clar que el mister sí sap el català! Espero que us hagi agradat la meva crònica, la setmana que ve li tocarà al Víctor que ningú ho fa tant bé com ell!